Μετάβαση στο περιεχόμενο

MustGK

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Εταιρία Λογισμικού
  1. Το μόνο που με κάνει να είμαι λίγο αρνητικός είναι ότι με το που κλείνουν κρυώνει το σπίτι κατευθείαν. Αν πάω για θερμοσυσσωρευτές τι να προσέξω? Έχω μονοφασικό ρεύμα είναι αρνητικό αυτό?
  2. Καλησπέρα στο φόρουμ. θα ήθελα την βοήθεια - πρόταση σας για την θέρμανση του σπιτιού και είπα να απυθυνθώ πρώτα εδώ λόγω των γνώσεων σας. Μένω σε πολυκατοικία (ενοικιαστής) στον τέταρτο όροφο με το διαμέρισμα πλευρικώς να είναι εκτεθείμενο από σχεδόν πάντού, από πάνω υπάρχει και άλλος όροφος. Το διαμέρισμα είναι 65 τ.μ.. Η πολυκατοικία κτίστηκε το 2006. Έχω αυτόνομη θέρμανση - περέλαιο. Μετά από συμφωνία όλων μας αποφασίσαμε να λειτουργούμε τον καυστήρα από το απόγευμα και το βράδυ. Για να μειώσουμε τις λειτουργίες του καυστήρα. Έχω inveter κλιματιστικό στο σαλόνι και απλό κλιματιστικό στο ένα υπνοδωμάτιο. Δυστυχώς λόγω της κρίσης που περνάμε όλοι προσπαθώ να βρώ μία οικονομική λύση θέρμανσης. Έλεγα για πάνελ αλλά το απέριψψα λόγω ότι μίλησα με έναν φίλο μου που μενει Αυστρία και μου είπε δεν τα δουλεύει κανένας (χρησιμοποιούν εκεί γεωθερμία). Λόγω ότι τις περισσότερες ώρες της μέρας με νοιάζει να είναι ζεστό το σπίτι σκεφτομαι για θερμοσυσσωρευτές. ποια είναι οι άποψη σας για αυτούς? και ποια άλλη λύση μου δίνετε? Το inverter είπα να μην το δουλέψω λόγω ότι σε γνωστό μου η ΔΕΗ των βάρεσε στο κεφάλι, άσε που άμα το κλείσεις η ζέστη χάνεται τελείως. θα ευχαριστούσα κάθε άποψη. Με νοιάζει κυρίως να ζεσταθεί το σαλόνι - μπάνιο- κρεβατοκάμαρα που είναι 40 τ.μ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.