Μετάβαση στο περιεχόμενο

poleodomia

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by poleodomia

  1. Καλημέρα σας, ήθελα να κανω την εξης ερώτηση, για ενα τριοροφο κτίσμα, που ειναι χτισμένο σε κάθετη (οικόπεδο με τρεις κάθετες), με συμβόλαιο ιδιοκτησίας και άδεια οικοδομής απο το 1987. Ακολούθησε όμως ρυμοτομηση και άλλαξαν και τα μέτρα του οικοπέδου και τα ποσοστά των καθέτων. Συμβολαιογραφική πράξη δεν έγινε και έχω μόνο το τοπογραφικό. Μπορώ να κανω νομιμοποιήση με τον 4178/2013 με το παλιο συμβόλαιο ιδιοκτησίας;
  2. Καλησπέρα σας. Είμαι και εγω σχετικά νέα μηχανικός (σε εμπειρία νέα) και έχω λίγο μπερδευτεί. Θέλω να ξεκινήσω να ασχολούμαι με τα απλά τοπογραφικά, λέγοντας απλά εννοώ τοπογραφικά για άδειες, νομιμοποιήσεις και για συμβόλαια. Γιαυτό και θέλω να εφοδιαστώ με τον αντίστοιχο εξοπλισμό. Έχω λιγο μπερδευτεί. Προσανατολιζόμουν σε ενα total station, μήπως ομως δεν μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου. Πρέπει να πάρω Δέκτη GPS; Μου ειναι απαραίτητος; Χωρίς αυτό δεν θα μπορώ να κάνω τη δουλειά μου; Είναι και το κόστος παραπάνω αλλά και με όσα λέχθηκαν παραπάνω για κάποιον μη τοπογραφο ίσως είναι λάθος επιλογή.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.