Μετάβαση στο περιεχόμενο

Kassandra Lada

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Kassandra Lada

  1. Βιοτεχνικό κτίριο, εκτός σχεδίου με άδεια (ειδικοί όροι δόμησης, πρόσθετο Σ.Δ., ύψος κλπ), με σύσταση οριζοντίων ιδιοκτησιών, μπορεί με τον 4014 ν' αλλάξει χρήση ένα ή περισότερα τμήματά του που αποτελούν οριζόντιες ιδιοκτησίες και το υπόλοιπο να διατηρήσει τη χρήση που έχει από την οικοδομική άδεια? Ισχύει η άποψη ότι πρέπει να γίνει αλλαγή χρήσης στο σύνολό του (όλες οι οριζόντιες ιδιοκτησίες και κοινόχρηστοι χώροι όπως κλιακοστάσια και διάδρομοι), διαφορετικά θεωρείται αυθαίρετο? Εννοείται ότι έχει όλες τις υπόλοιπες προϋποθέσεις για να ενταχθεί στον 4014. Ευχαριστώ.
  2. Βιοτεχνικό κτίριο, εκτός σχεδίου με άδεια (ειδικοί όροι δόμησης, πρόσθετο Σ.Δ., ύψος κλπ), με σύσταση οριζοντίων ιδιοκτησιών, μπορεί με τον 4014 ν' αλλάξει χρήση ένα ή περισότερα τμήματά του που αποτελούν οριζόντιες ιδιοκτησίες και το υπόλοιπο να διατηρήσει τη χρήση που έχει από την οικοδομική άδεια? Εννοείται ότι έχει όλες τις υπόλοιπες προϋποθέσεις για να ενταχθεί στον 4014. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.