Μετάβαση στο περιεχόμενο

Horse

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

Horse's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλή τύχη σε ότι να αποφασίσεις. Πάντως σε ότι σχολή και να πας, η δουλειά κατά 90% έρχεται από γνωριμίες. Όσο πιο νωρίς ξεκινήσεις να το φροντίζεις αυτό τόσο το καλύτερο.
  2. Γνώμη μου είναι και έξω να μη βγεις να δικηγορεύσεις πάντως, ο τρόπος σκέψης ενός νομικού και άψογες γνώσεις της νομοθεσίας, χρειάζεται πάντα για έναν μηχανικό. Χαμένος δε βγαίνεις.... Επίσης, θα ήθελα να μάθω για το coursera.org . Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον με μια ματιά που του έριξα. Ανάλυση κανείς;
  3. Πολύ ενδιαφέρον θέμα. Μεταπτυχιακό στη νομική/ δίκαιο γίνεται από απόφοιτους μη νομικής σχολής;
  4. Μιλάμε για σοβαρή εταιρεία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα και εισηγμένη στο Χ.Α. Δεν ρισκάρουν όνομα/υπόληψη/αξιοπιστία για ψύλλου πήδημα, ενώ έχουν σαν πολιτική να πληρώνουν πάντα στην ώρα τους. George, ευχαριστώ για την απάντηση, εννοείται πως δεν περιμένω του χρόνου να με χρίσουν διευθυντικό στέλεχος. Είμαι διατεθειμένος και να περιμένω, και να τρέξω, και να κουραστώ, και να ψαχτώ και γενικά ότι χρειάζεται, αρκεί να ξέρω ότι θα υπάρχουν οι ευκαιρίες.
  5. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Γιάννη έχω την εντύπωση ότι δεν δίνουνε εργοληπτικό πτυχίο στους ΜΗ.ΠΕΡ παρά μόνο μελετητικό στην κατηγορία 27 "Περιβαλλοντικές Μελέτες" (που μπορούν να αναλάβουν όλες οι ειδικότητες μηχανικών). Νομίζω είναι περιττό να πω ότι έχω πολύ όρεξη για δουλειά και κέφι και τα λοιπά. Με προβληματίζει όμως αν τα επαγγελματικά δικαιώματα του πτυχίου το κάνουν πρακτικά αδύνατο να αναλάβω ευθύνες στο μέλλον (π.χ. υπεύθυνος μηχ εργου.).
  6. Χαιρετώ τους θαμώνες του michanikos.gr Έχω προσληφθεί σε μια μεγάλη τεχνική εταιρεία εδώ στην Ελλάδα που αναλαμβάνει κυρίως δημόσια έργα, ενώ δραστηριοποιείται και σε διάφορες χώρες του εξωτερικού. Τα έργα που αναλαμβάνει αφορούν την κατασκευή, την ανάπτυξη ακινήτων , την ενέργεια, την διαχείριση αποβλήτων, κ.α. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Εγώ σαν νέος Μηχανικός Περιβάλλοντος έχω δυνατότητες ανέλιξης μέσα σ' αυτήν είμαι με περιορίζει η ειδικότητα μου;;; Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.