Μετάβαση στο περιεχόμενο

hkoko

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by hkoko

  1. Ευχαριστω για την ανταποκριση, αλλα εχουμε ξεφυγει απο το θεμα. Προφανως και θα γινει ελεγχος ολων των υπολοιπων προυποθεσεων αδειοδοτησης, αλλα θα ειναι εκ των ουκ αν ανευ εαν δε διασφαλιστει οτι μπορω να αποδειξω παλαιοτητα με μια απλη αλλαγη του Ε9. Η διαφορα στο προστιμο ειναι τεραστια (3.500 ευρω εναντι 25.000 ευρω) και επαναλαμβανω δεν υπαρχει κανενα εγγραφο (δημοσιο ή μη) που να αποδυκνυει οτι ο χωρος χρησιμοποιυταν ως κυριος απο τις αρχες της δεκαετιας του 70. Μου ακουγεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο οτι με μια απλη τροποποιηση στο Ε9 μπορω να το περασω στον 4178 με τοσο μικροτερο προστιμο. Υπαρχει καποιος που να το εχει κανει?
  2. Συναδελφοι καλησπέρα. Εχω ισόγειο καταστημα στο κεντρο της Αθηνας 25 τμ, με υπογειο (το οποιο θεωηρτικα ειχε χρηση αποθηκης) 130 τμ. Από κατασκευης του κτιρίου (Ο/Α 1968) το υπόγειο χρησιμοποιηθηκε ως εμπορικος χώρος (καμπαρε αρχικα (!) και αργοτερα εμπορικο καταστημα). Ο νεος υποψηφιος ενοικιαστης θελει να το χρησιμοποιησει ως ΚΥΕ αλλα το ποσο που πρεπει να πληρωσει για αλλαγη χρησης με παλαιοτητα 1-1-2004 ειναι δυσθεωρητο. Εγγραφα που να αποδυκνειουν την παλαιοτητα αλλαγης χρησης του υπογειου δεν υπαρχουν. Ισχυει οτι μπορει ο ιδιοκτητης να το δηλωσει τωρα στο Ε9 ως χωρο κυριας χρήσης με έναρξη της χρήσης π.χ. το 1969 ή οχι? Εχω διαβασει την Εγκυκλιο 4, 3/12/2013 (Διευκρινησεις Παρ. 3), αλλά δεν νομιζω ότι είναι τόσο σαφές και με βάσει αυτά που διαβάζω νομίζω ότι αναφέρεται σε Ε9 αποβιώσαντος. Υπάρχει κάποια άλλη διάταξη, εγκύκλιος κλπ. που έχω χάσει? Ευχαριστώ προκαταβολικά
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.