Μετάβαση στο περιεχόμενο

gpolichron

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by gpolichron

  1. Εξαιρετικά αντανακλαστικά !!! Που να την περιμένεις τέτοια ταχύτητα!! Ευχαριστώ συνάδελφε!!
  2. συνάδελφε tpanag, ευχαριστώ.. Εννοώ όμως την περιβόητη πρόσφατη τροπολογία, που ξεκίνησε η συζήτηση, και που το ΤΣΜΕΔΕ την αγνοεί..
  3. παρομαίως, 11/4/2011 στο ΤΣΜΕΔΕ Ηρακλείου Κρήτης δεν γνωρίζουν κάτι..
  4. Μπα, IKAROS 13, δεν πολυβλέπω τηλεόραση... Εσύ μάλλον βλέπεις πολύ ε?? Να την περιορίσεις , έχει βλαβερές συνέπειες..
  5. ..διότι, συνάδελφοι ο Μίκης (και ο κάθε Μίκης που θα έχει κάτι να πει προς την κατεύθυνση να μας ξυπνήσει από την ..ύπνωση), θα βρεί μπροστά του 2 εμπόδια: 1. Τα συμφέροντα που έφεραν, έθρεψαν και συντηρούν τους προδότες που μας "κυβερνάνε" και 2. τους ίδιους μας τους εαυτούς που στρουθοκαμηλίζοντας, δε θέλουμε να μας ξυπνήσουν φοβούμενοι να αντικρύσουμε το πραγματικό μας χάλι και ανεπάρκειες..
  6. Από τους τελευταίους (αν όχι ο τελευταίος) μεγάλους Έλληνες !!!! Είναι προφανή αυτά που γράφει.. Καθαρά και αντρίκεια!!
  7. Συνάδελφε, αν δεν το έλυσες ακόμη το πρόβλημα, επικοινώνησε μαζί μου (από Δευτέρα). Έχω το αμέσως επόμενο μοντέλλο (TOPCON 211D). [email protected]
  8. Συνάδελφοι, εμένα πάντως τα παιδιά από την xrtc προθυμότατα με εξυπηρέτησαν και άμεσα (topcon 211d)
  9. Συνάδελφε, ευχαριστώ για την ανταπόκριση.. Ήμουν συνοπτικός (έως..αφαιρετικός) για να μη κουράσω. Αφού όμως τα ...γυρεύεις, δες.. Δεν είμαι στο γραφείο, συνεπώς δεν έχω λεπτομέρειες μπροστά μου (επιφυλλάσσομαι όταν βρεθώ στο γραφείο), όμως η κεντρική ιδέα είναι: Στον οικισμό Αγάκου Μετόχι Δήμου Γαζίου Ηρακλείου Κρήτης, έγινε ΦΕΚ Πολεοδομική Μελέτη. Πολλοί ιδιοκτήτες λοιπόν παραχώρησαν τις απαραίτητες λωρίδες γης στη κοινή χρήση με συμβολαιογραφικές πράξεις. Κάποιοι από αυτούς, μεταβίβασαν τις ιδιοκτησίες τους και τουλάχιστον σε όσες περιπτώσεις γνωρίζω εγώ, οι συμβολαιογράφοι μεταβίβασαν ΤΕΛΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ εξαιρώντας τα παραχωρούμενα τμήματα, θεωρώντας τα (κακώς κατά τη γνώμη μου) ως μη ανήκοντα πλέον στην ιδιοκτησία, αφού είχαν παραχωρηθεί. Σε ανύποπτο χρόνο, η Πελοδομική μελέτη ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ δεδομένου οτι ως αποδείχθηκε μετά από προσφυγή ενός κατοίκου στη δικαιοσύνη, ο Δήμος δεν ακολούθησε τις νόμιμες διαδικασίες σε κάποιο στάδιο των αναρτήσεων. Οι νέοι ιδιοκτήτες λοιπόν, βρέθηκαν με ιδιοκτησίες αγορασμένες ως άρτιες και οικοδομήσιμες, ΤΥΦΛΕΣ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΕΣ, αφού τα παραχωρούμενα τμήματα δεν τους είχαν μεταβιβαστεί στα συμβόλαια αγοράς. Επιπλέον σε άλλες περιπτώσεις (οριακές) έχουν απωλέσει ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ, αφού έχει απομειωθεί το εμβαδόν λόγω των παραχωρήσεων, αφού οι παραχωρήσεις δεν μπορούν να προσμετρηθούν στο εμβαδόν καθώς έγιναν από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες πριν τις πουλήσουν και όχι από αυτούς. ΕΠΙΠΛΕΟΝ: Ο Δήμος νίπτει τας χείρας του. Το ίδιο και η Πολεοδομία.. "Αν δεν είναι άρτιο κ οικοδομήσιμο, άδεια δεν παίρνετε" Οι συμβολαιογράφοι άλλο να στο λέω κ άλλο να το βλέπεις.. Το Υποθηκοφυλακείο ούτε να συζητήσει περί άρσης των παραχωρήσεων.. Πολλοί νέοι ιδιοκτήτες δεν το έχουν πάρει ακόμη χαμπάρι τι έχει γίνει, αλλά όλο και αυξάνεται ο αριθμός όσων ψυλλιάζονται. Αν θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες, συγχώρα με, όταν βρεθώ στο γραφείο.. Ευχαριστώ κ πάλι.
  10. Συνάδελφοι, σε περιοχή με εγκεκριμένη πολεοδομική μελέτη και πριν την Πράξη εφαρμογής, έγιναν οι (συνήθεις, με συμβολαιογραφική πράξη) παραχωρήσεις λωρίδων σε κοινή χρήση προς απόκτηση προσώπων και "εναρμόνιση" των οικοπέδων με τη γεωμετρία των Οικοδομικών τετραγώνων. Όμως και εν μία νυκτί, η πολεοδόμηση ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ και η περιοχή επανήλθε στην πρότερη κατάσταση (οικισμός >2000 κατ.) Πολλές ιδιοκτησίες, αντιμετωπίζουν πλέον πρόβλημα αρτιότητας η/και οικοδομησιμότητας, δεδομένου οτι ως ισχυρίζεται ο αρμόδιος ΟΤΑ, οι πολεοδομίες και σύσσωμος ο συμβολαιογραφικός (τοπικός) κόσμος, οι παραχωρήσεις δεν μπορούν να ακυρωθούν. Μπορεί κανείς να βοηθήσει?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.