Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κιθαρωδος

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Κιθαρωδος

  1. Το προστιμο ποσο ειναι περιπου ξερει καποιος ?
  2. Ρε παιδες εχουν βγει ερευνες ή τα λετε ετσι αυτα ? Φιλικα παντα
  3. Χμμμ καταλαβα Σκουρα τα πραματα για αυτους που λεν να σπουδασουν κατι σχετικο.. Αλλα δεν καταλαβαινω τι συμβαινει με το εξωτερικο Παντα θα εχουν κενες θεσεις ? λολ Καποτε και η εκει αγορα θα κορεστει δυστηχως
  4. Γιωργο απο περιεργεια ρωταω ετσι και αλλιως δεν παιζει να το ρισκαρω αφου δεν με νοιαζει να μεινω Ελλαδα. Καλητερα να κανω μεταπτυχιακο αμα δω οτι μου αρεσιε στην πορεια Μην αραπαζεσε Και δεν θυμαμαι να σου ειπα οτι περασα Σου ειπα ειμαι υποψηφιος για το ΤΕΙ του Πειραια..κουλαρε Δημητρη αμα κατσει και ξαναδωσω δεν παιζει να βαλω Πολυτεχνιο η ΤΕΙ αλλα καποια στρατιωτικη σχολη Απο περιεργεια τα ρωταω αμα δεν ξερετε μην μου απαντατε δεν ειναι αναγκη να αρπαζεστε Δεν μπαινω τελευταιο ετος αλλα στο 5ο εξαμηνο (3ο ετος) Ειρηνη παιδια, αμα δω οτι τελικα μου αρεσει η Μηχανολογια θα κανω μεταπτυχιακο σε καποιο ιδρυμα του εξωτερικου και δεν θα κατσω να βασανιζομαι στα ουτως η αλλως χαλια ΤΕΙ/ΑΕΙ. btw με τα φετινα δεδομενα οι βασεις θα πεσουν και με το 14αρι που εχω πιανω ΑΕΙ και με λιγη τυχη καποιο επαρχιακο Πολυτεχνιο σε ενα ακυρο τμημα (ειμαι και ειδικη κατηγορια). Αλλα εβαλα ΤΕΙ γιατι πιστευω εχει προοπτικες Αν τελικα τα γεγονοτα με βγαλουν λαθος, τα μαθηματικα και η φυσικη ειναι πανω κατω ιδια με την υλη Λυκειου (πιο δυσκολη βεβαια αλλα εχουν κοινα σημεια) Οποτε..... Και να προσθεσω οτι τα τμηματα που ρωταω δεν τα δηλωσα καν γιατι οταν εκανα Μηχανογραφικο δεν ειχα ιδεα για το μπαχαλο των ΕΔ των Μηχανικων ΤΕ. Τα θελα και τα παθα...
  5. Παντως αν ενας αποφοιτος ΤΕΙ Μηχανολογιας εισαχθει με κατακτηριες μπαινει κατευθειαν στο 5ο εξαμηνο (3ο ετος) και του μενουν αλλα 4 εξαμηνα να τελιωσει. Αλλα δεν ειναι τοσο απλο θεμα.
  6. Ρε παιδια ποσο δυσκολο ειναι να δωσει κανεις κατατακτηριες απο ΤΕΙ Μηχανολογιας σε καποιο Πολυτεχνιο Μηχανολογιας ? Το εχει κανει καποιος ?
  7. Παιδια απο περιεργεια και μονο Για τους Τοπογραφους τι γνωμη εχετε ? Εχουν ζητηση ?
  8. Γεια σας παιδια Μολις εγινα μελος του φορουμ καθως ηθελα να ρωτησω κατι πραματα πανω στο θεμα Ας το ξεθαψω λιγο Γενικα επειδη σκεφτομαι να δωσω κατατακτηριες για το εν λογο τμημα θελω καποιες πληροφοριες. Ειμαι ευκολη η δυσκολη σχολη ? Ποιο ειναι το καλητερο τμημα της Ξανθης η της Κρητης ? Εχουν ιδια ΕΔ με τους ΜΜ ? Ενας αποφοιτος ΤΕΙ Μηχανολογιας μπορει να εισαχθει ευκολα η δυσκολα με κατατακτηριες? Ευχαριστω πολυ !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.