Μετάβαση στο περιεχόμενο

eheadj

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανικός Περιβάλλοντος

eheadj's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εγκυκλοπαιδικά, υπάρχει free φωτογραμμετρικο προγραμμα (CAD) με το οποίο γίνονται μετρήσεις ακριβείας υπο προυποθέσεις και μετατρέπει τις προοπτικές φωτο σε flat με σύστημα αξόνων. google --> VeCAD
  2. http://www.michanikos.gr/files/file/16-coordgr/ Στο Κτηματολόγιο παίρνει παραπάνω ζεύγη συντεταγμένων. Κοιτα κάτω δεξιά που λεει για φότρωση αρχείου..
  3. Ποιοι Μηχανικοί περιμένουν 30 χρόνια ρε αδερφάκι; Γιατί οι της ειδικότητας σου δε νομίζω να περίμεναν ποτέ τίποτα.. Και στο κάτω κάτω και τι έγινε που περίμεναν τριάντα χρόνια; Δε θα'πρεπε.. Τι είσαι ο Λοχαγός του στρατοπέδου και πρέπει να παλιώσω πρώτα για να μου δώσεις το δικαίωμα να υπάρχω;; Λοιπόν αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το ειρώνικό υφάκι και ο σνομπισμός μερικών ανθρώπων απέναντι σε τι??.. Βλέπεις οτι ειδικά αυτόν τον καιρό που όλοι έχουμε οικονομικά θέματα έως και επιβίωσης υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν το νομικό δικαίωμα να υπάρξουν επαγγελματικά πάνω σε κάτι που σπούδασαν όσο και εσύ και προσπαθούν όσο μπορούν να κινήσουν το αργοκίνητο διεφθαρμένο ελληνικό σύστημα (βλέπε συνάφια ΤΕΕ κτλ) που τους αρνείται πεισματικά οτιδήποτε και αυτό που έχεις να βγάλεις απο μέσα σου απέναντι σε αυτή την προσπάθεια είναι ειρωνεία;; Μπράβο ρε. Κατά τα άλλα τουλάχιστον μέσα στο φόρουμ όλοι είναι στη φάση: ναι ρε συνάδελφοι και βέβαια συνάδελφε και ο καθένας στην ειδικότητά του συνάδελφε και τα λοιπά. αΦρύδια.. και υποκρισία. Μη μας πάρουν κανα ψίχουλο απο την πιτούλα μας μόνο και κατα τα άλλα και γαμώ τις συναδελφικότητες.. Τα κόμπλεξ που μπορεί να βγαίνουν στον καθένα που θεωρεί οτι μόνο αυτός υπάρχει στο μικροεπιστημονικό του σύμπαν δε με αφορούν γενικώς αλλά όταν έγω δε μπορώ να ζήσω την οικογενεια μου και ο άλλος πετάει εξυπνάδες επειδή έχει το πάνω χέρι, έλεος..
  4. http://www.michanikos.gr/downloads.php?do=file&id=738 Περιεχει πληροφορίες για τον Αμιαντο. Τι να προσεχουμε και πως να τον χειριστούμε. Είναι αρχείο pdf από την ιστοσελίδα της τμήματος επιθεώρησης εργασίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.