Μετάβαση στο περιεχόμενο

vasiliki k.

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by vasiliki k.

  1. καταλαβαινω αυτο που λες Faethon11 και συμφωνω απολυτως. Εχω κανει μια "τοπικη" ερευνα οσον αφορα τις τιμες και τις αντιστοιχιες, απλα ηθελα και τη γνωμη καποιου "τριτου" αν μπορω να το θεσω ετσι, για εποικοδομητικους λογους. Σευχαριστω παντως
  2. μπορει καποιος να μου στειλει προτεινομενο ποσο εστω και στο inbox? εκκληση αρχαριου στους εμπειροτερους..ευχαριστω!
  3. Ναι εχεις δικιο ΜΟΝΟS, δεν ηξερα οτι υπαρχει αυτο το περιθωριο. Ειχα μεινει στο οτι στις απλες βεβαιωσεις δεν υπαρχει περιθωριο διορθωσης λαθους.. Οντως θελει μονο την αμοιβη μηχανικου.. το ποσο που θα γραψω θα πρεπει να το κοψω και σε ΑΠΥ στον πελατη?
  4. Ευχαριστω για τα φωτα σας, Και μια τελευταια ερωτηση, στο πεδιο συμφωνηθεισα αμοιβη μηχανικου ειναι υποχρεωτικο να συμπληρωσω ποσο? επαναλαμβανω προκειται για βεβαιωση μεταβιβασης χωρις αυθαιρεσιες
  5. Καλημερα σε ολους, θα ηθελα μια μικρη επισημανση- λεπτομερεια, για βεβαιωση μεταβιβασης οι ιδιοκτητες ειναι 4 με ποσοστο 25% ο καθενας. Στα στοιχεια ιδιοκτητων το συστημα επιτρεπει να γραψουμε εναν μονο? να γραφτουν οι υπολοιποι στα σχολια η στην τεχνικη εκθεση? η ειναι λαθος αυτο? ευχαριστω
  6. Ευχαριστω πολυ και παλι!! Πηρα τις απαντησεις που αναζητουσα μια εβδομαδα μεσα σε λιγες ωρες!
  7. Σευχαριστω πολυ Ιασονα! και κατι τελευταιο, το κοστος αυτο που αναφερεσαι ειναι υποκειμενικο? ή υπαρχει καποια "φορμα" που μπορει να με κατατοπισει?
  8. Οκ αντιληπτο. Ψαχνω ανελλιπως για εγκεκριμενη κατοψη, και οταν βρω προχωρω συμφωνα με αυτην. Αλλιως κανω αναζητηση 'χαμενου φακελου' στην πολεοδομια...
  9. Δυστυχως ομως η κατοψη δεν εχει σφραγιδα απο πολεοδομια, τι κανω σε αυτην την περιπτωση?? να ψαξω και στα συμβολαια των υπολοιπων ενοικων ενα προς ενα μηπως και καποιο ειναι σφραγισμενο? και αν παλι δε βρω? (που ειναι και το πιθανοτερο)
  10. Απευθυνθηκα στην πολεοδομια, απο εκει μου ειπανε οτι δεν υπαρχουνε φακελοι πριν το 1995 διοτι χαθηκαν σε μια καταστροφη του τοτε κτιριου. Η μονη κατοψη που εχω ειναι απο συμβολαιογραφο αλλα μου ειπανε απο την πολεοδομια οτι μονο τα δικα τους αρχεια θεωρουνται εγκεκριμενα. Το οτι δεν υπαρχουν αυθαιρεσιες το συμπερανα με βαση την κατοψη του συμβολαιογραφου..
  11. Καλημερα σε ολους! Θα ηθελα κι εγω την πολυτιμη βοηθεια σας ως νεος συναδελφος.Για βεβαιωση μεταβιβασης για διαμερισμα πολυκατοικιας του '78, βρηκα απο την πολεοδομια μονο το στελεχος της οικοδομικης αδειας .Στο διαμερισμα δεν υπαρχουν αυθαιρεσιες-ευτυχως?!- θα πρεπει ωστοσο να σχεδιασω εγω κατοψη του διαμερισματος? ή του οροφου? Και κατι ακομα παρακαλω..στο πεδιο περιγραφη του συστηματος, ποσο αναλυτικα πρεπει να περιγραψω την ιδιοκτησια? και πρεπει να αναφερω οτι δεν υπαρχει κατοψη ως επισημο εγγραφο??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.