Μετάβαση στο περιεχόμενο

Gass555

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Gass555's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στην υποβολή Δικαιολογητικών για την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα ενίσχυσης κατω στον πίνακα που λεει άλλο βάζουμε την αποδειξη η τιποτα?
  2. Καλα αυτο το έχουν ανακοινωσει εδω και 2 εβδομάδες οχι μερες μηνες επρεπε να λεει, το θέμα ειναι οτι στην οδηγία γράφει 15 μερες και μετα την τροποποίηση που έγινε, θα γινει μάχη θα το δεϊτε
  3. Στον οδηγό του προγράμματος λέει : "Επιπλέον της δήλωσης των παραπάνω στοιχείων, ο αιτών καλείται να προσκομίσει σε ηλεκτρονική μορφή(σκαναρισμένη μορφή η σε αρχείο εικόνας ή pdf) σε διάστημα δεκαπέντε (15) ημερών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης " γνωρίζει κανείς εάν ισχύει ακόμα? Όσοι υπέβαλαν και λήξη το 15 ήμερο ενώ δεν έχουν αναρτήσει ακόμα την φόρμα θα χάσουν την επιδότηση??? Ειναι δυνατόν???!!!!!
  4. Μου απάντησαν Τα πρωτότυπα δικαιολογητικά αποστέλλονται στον ΕΦΔ (ΕΥΣΕΔ Ενέργειας, Φυσικού Πλούτου, Κλιματικής Αλλαγής(ΕΥΣΕΔ ΕΝ/KA), Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Μεσογείων 119, Τ.Κ. 10192), αφού έχει εκδοθεί ο πίνακας των δυνητικά δικαιούχων και πριν την καταβολή της ενίσχυσης.
  5. Καλησπέρα, Μήπως γνωρίζει που στέλνουμε ταχυδρομικά τα δικαιολογητικά για την ενίσχυση??? Στο σύστημα λέει οτι θα ανακοινωθεί για να τα καταχωρήσουμε ηλεκτρονικά αλλα δεν λεει εαν ανακοινωθεϊ για το που τα στέλνουμε ταχυδρομικά. Γράφει στον οδηγό εφαρμογής του προγράματος <Τα πρωτότυπα των ανωτέρω δικαιολογητικών, θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στον ΕΦΔ πριν από την καταβολή της ενίσχυσης> Τα στέλνουμε απο τώρα???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.