Μετάβαση στο περιεχόμενο

depi***

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by depi***

  1. Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εαν γνωρίζει καποιος συνάδελφος,πρώτον τι συμβαίνει στην περίπτωση που ο φάκελος της οικοδομικής άδειας στην πολεοδομία εχει χαθεί και δεν μπορούμε να βρουμε κατόψεις και τοπογραφικα για την τακτοποίηση των ημιυπαιθρίων και δεύτερον εαν οι ιδιοκτήτες δεν μπορούν να βρουν τον αριθμό της οικοδομικής αδείας(δεν αναγραφεται στα συμβολαια του σπιτιου γιατι ηταν οικοπεδουχοι) απο που μπορουμε να το βρουμε ? Ευχαριστώ.
  2. Ο αριθμός πρωτοκόλλου φυσικά και δεν ειναι ο ίδιος για όλους ,εφόσον είναι μοναδικός για κάθε αίτηση.Ρώτησα εάν έχει εγκριθεί κανενός η αίτηση,εφόσον έχει περίπου ένα μήνα που ξεκίνησε διαδικασία.Νομίζω από κάποιους πρέπει να αρχίσουν!
  3. ξέρει κανένας εάν έχει εγκριθεί καμμιά αίτηση στην τρέχουσα επιδότηση?
  4. υπάρχει κανένα excel για προμετρήσεις/επιμετρήσεις?
  5. η επαγγελματική σου στέγη να μην εχει νοικιαστεί από μηχανικό της ίδιας ειδικότητας μαζί σου ή γενικά να μην έχει νοικιαστεί από προηγούμενη επιδότηση?
  6. Από σήμερα ξεκινούν οι αιτήσεις για την πολυπόθητη επιδότηση! Το ερώτημά μου είναι το εξής: Πληρώ όλες τις προυποθέσεις της επιδότησης,απλά ως έδρα δραστηριότητας έχω βάλει την κατοικία μου,πρόκειται όμως να νοικιάσω και να κάνω αλλαγή έδρας. Στην αίτηση που θα υποβάλω πρέπει να περιμένω να κάνω την αλλαγή έδρας ή μπορώ να δηλώσω αυτή της κατοικίας μου χωρίς να απορριφθεί η αίτησή μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.