Μετάβαση στο περιεχόμενο

Anast-k

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

490 profile views

Anast-k's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ Bill22. Γνωρίζεις μήπως αν υπάρχει και γεωγραφική διαφορά στην τιμολόγηση; Για παράδειγμα, μπορώ να συγκρίνω τιμές για 2 αγροτεμάχια που το ένα βρίσκεται στην Πελοπόννησο και το άλλο στην Φλώρινα; Κάτι ακόμα. Προφανώς τα συμβόλαια ενοικίασης θα πρέπει να γίνουν για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα της σύμβασης με τη ΔΕΗ (20-25 χρόνια δηλαδή), σωστά; Και πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
  2. Καλημέρα, πρόκειται να νοικιάσω κάποια στρέμματα για τοποθέτηση Φ/Β. Γνωρίζει κανείς που κυμαίνονται και αν επηρεάζονται τα ενοίκια από κάποιους παράγοντες; Βρήκα ένα αντίστοιχο θέμα του 2011 αλλά υποθέτω θα υπάρχουν διαφορές με σήμερα.
  3. Ναι αυτό πρέπει να γίνεται έτσι κι αλλιώς. Το θέμα είναι, νομικά, πρέπει να γίνει κάποια επέμβαση στο σημείο που ενώνονται οι 2 οικοδομές ή εφόσον δεν δημιουργούνται λιμνάζοντα νερά είναι νόμιμη η κατασκευή?
  4. Έχει υδρορροές από την απέναντι πλευρά (όχι από την πλευρά που έχει επαφή με την ψηλότερη οικοδομή) και με την κλήση της πλάκας φεύγουν από εκεί τα νερά.
  5. Πιο πολύ το αναφέρω για την περίπτωση της εμφάνισης υγρασίας στα σημεία επαφής των δύο κτιρίων. Αν δηλαδή είμαι υποχρεωμένος να δώσω κάποιο ύψος( στηθαίο στο μισό μέτρο ύψος πχ) για να μην υπάρξει εμφάνιση υγρασίας στο διπλανό κτίριο από τυχόν λιμνάζοντα νερά.
  6. Καλησπέρα, ένας φίλος έχει το εξής θέμα. Μένει σε μια παλιά οικοδομή και η πλάκα της οροφής του δεν έχει κάγκελα ή κάποιο τοιχίο περιμετρικά αλλά μόνο στην πρόσοψη. Οι 2 πλάγιες όψης είναι όμορες με ψηλότερες οικοδομές όπως φαίνεται και στο πρόχειρο σχέδιο που παραθέτω. Το ερώτημα είναι: Πρέπει να χτιστεί κάποιο τοιχίο κολλητά στα 2 κτίρια ή είναι νόμιμος κι έτσι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ακόμη και μια παράθεση στο που να ψάξω για να το βρω μόνος μου, θα με βοηθούσε πολύ.
  7. (φιλος,οχι φιλη)Δεν αναγνωριζεται ως πτυχιο πολιτικου μηχανικου στην ελλαδα;
  8. Καλησπέρα,ενδιαφέρομαι για σπουδές 2ου πτυχιο στο τμήμα πολ.μηχανικών στο πολ.Κύπρου.Εριξα μια ματιά στις προυποθέσεις και μου φάνηκαν αρκετά ασαφείς.Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος με 1-2 ερωτήσεις που έχω(έστειλα εδω και μήνες mail στη γραμματεία αλλά δεν απάντησαν.
  9. Καλησπέρα, ξέρει κανείς τι εξάμηνο μπαίνω με κατακτήριες απο Δομικών Έργων σε Πολιτικών Μηχανικών και κατά πόσο εύκολο θα είναι να τελειώσω την σχολή στην πενταετία(λόγω συσχέτισης των δύο σχολών); Ευχαριστώ
  10. Aρα εργασιακά με συμφέρει να πάρω το πτυχίο του Πολιτικού μηχανικού απο το να κάνω κάποιο μεταπτυχιακό και να μείνω με το πτυχίο της Τεχνολογικής Εκπαίδευσης;
  11. Δηλαδή η μόνη χρησιμότητα του μεταπτυχιακού είναι για διαγωνισμούς δημοσίου και ''εφόδιο'' για τον ιδιωτικό τομέα.Αν εργαστώ ως ελεύθερος επαγγελματίας,δεν θα μου χρησιμεύσει,σωστά;
  12. Καλησπέρα,μήπως ξέρει κάποιος εάν με κάποιο μεταπτυχιακό,αυξάνονται τα επαγγελματικά δικαιώματα του Πολιτικού Μηχανικού Τ.Ε.;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.