Μετάβαση στο περιεχόμενο

SPYROS ELEFSIS

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by SPYROS ELEFSIS

  1. Εκτός απο τα Ρίχτερ θα αρχίσουν να μας δίνουν και την επιτάχυνση μπας και βγάλουμε κάποιο νόημα με τους σεισμούς..............
  2. Μία ακόμη λύση είναι ο κυκλοφορητής να ξεκινά μαζί με τον καυστήρα και να μην κάνει αποθέρμανση (όταν δεν υπάρχει εντολή απο αυτονομία) στους 35 ή 40 C αλλά να έχει αναμονή στους 55 C. Αυτ'ο μπορεί να γ'ινει εύκολα ηλεκτρολογικά γιατί οι υδροστάτες έχουν δύο επαφές. Δίνεις ρεύμα στην μία απο τον καυστήρα και στην άλλη απο την μόνιμη φάση που δεν ελέγχεται. Ξεκινά ο κυκλοφορητής σε χαμηλή θερμοκρασία μαζί με τον καυστήρα και στην θερμοκρασία που έχει ρυθμιστεί κάνει μεταγωγή στη μη ελεγχόμενη φάση. Όταν κλεισουν οι αυτονομίες κάνει αποθέρμανση μέχρι τους 55 C και μεταγωγή στη φάση του καυστήρα που δεν έχει εντολή. έτσι κτατάει το νερό σε μια λογική θερμοκρασία για την επόμενη ζήτηση. Οι περισσότεροι νέοι πίνακες αυτονομίας εχουν την δυνατότητα της αναμονής (stunt by) με ξεχωριστό υδρομετρητή που δίνει εντολή στον πίνακα (και οι περισσότεροι καυστηρατζήδες δεν τον χρησιμοποιούν). Για την ωρομέτρηση επίσης οι νέοι πίνακες έχουν θέση για υδροστάτη ενώ στούς παλιούς βάζουμε υδροστάτη που ¨κόβει¨τον ουδέτερο των ωρομετρητών.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.