Μετάβαση στο περιεχόμενο

CiscoFreak

Members
  • Περιεχόμενα

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by CiscoFreak

  1. Φίλε και συναδελφε Βασίλη ευχαριστώ για την απάντηση. Τελικά το σουπερ-μαρκετ έκλεισε τότε και δεν προχώρησε σε καμία ενέργεια. Εκτιμώ τη συμβουλή σου. Τώρα τρέχουμε με τις εξετάσεις για τους Ενερ. Επιθεωρητές. Θα πέσει γέλιο... Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητα στο προφίλ σας. miltos
  2. Και λεφτά δεν επέστρεψαν και πάλι τα όποια έξοδα εξετάσεων θα τα βάλουμε από την τσέπη μας! Να τους χαιρόμαστε!!!!!!!!
  3. CiscoFreak

    KENAK Freeware

    Ίσως πρέπει στο λογισμικό να προστεθεί αλλαγή των default u/n και p/w στο μενού του λογισμικού, ώστε στη live εγκατάσταση να αποφεύγεται η πρόσβαση οποιουδήποτε επισκεφθεί τη σελίδα.
  4. CiscoFreak

    KENAK Freeware

    Αυτό έκανα πριν. Notepad2 χρησιμοποιώ.
  5. CiscoFreak

    KENAK Freeware

    Άκυρο...το έκανα από phpmyadmin κι όχι από περιβάλλον του προγράμματος και μάλλον γι' αυτό τα διέλυσα όλα.
  6. CiscoFreak

    KENAK Freeware

    Πάντως πρέπει να προβλεφθεί ο χρήστης Admin να αλλάζει username και p/w γιατί σε live σελίδα δε συμφέρει να μπαίνει οποιοσδήποτε και να έχει δικαιώματα διαχειριστή. Εγώ άλλαξα admin p/w αλλά χάθηκε το md5 hash key και δεν κάνω πλέον login ως admin.
  7. CiscoFreak

    KENAK Freeware

    Πάντως πρέπει να προβλεφθεί ο χρήστης Admin να αλλάζει username και p/w γιατί σε live σελίδα δε συμφέρει να μπαίνει οποιοσδήποτε και να έχει δικαιώματα διαχειριστή. Εγώ άλλαξα admin p/w αλλά χάθηκε το md5 hash key και δεν κάνω πλέον login ως admin.
  8. CiscoFreak

    KENAK Freeware

    Ποια αρχεία? Γιατίι πειράζω κι εγώ τον κώδικα σε κάποια, π.χ. κρυμμένα headers που θέλουν μια br tag κλπ.
  9. CiscoFreak

    KENAK Freeware

    ΔΟΥΛΕΨΕ,ΔΟΥΛΕΨΕ!!!! Το θέμα με τον FTP client ήταν το πρώτο που σκέφτηκα και είχα κάνει αυτό ακριβώς, συμπίεση σε zip, ανέβασμα στον server από cpanel και τέλος extract. Το αρχείο του tsak δούελεψε! Ευχαριστώ συνάδελφοι!!!
  10. CiscoFreak

    KENAK Freeware

    Μπουάαααααα Κατάφερα να εισάγω το sql file με phpmyadmin αλλά η κωδικοποίηση παρόλο που την άλλαξα σε utf8 general ci στη βάση μου βγαίνει περιβάλλον του προγράμματος με ???? αντί ελληνικά!!!
  11. CiscoFreak

    KENAK Freeware

    Sorry που άργησα να απαντήσω συνάδελφοι αλλά έβαζα cctv κυριακάτικα. Δοκίμασα κί έτσι και χωρίς το Username της βάσης. Θα ξαναδοκιμάσω πλέον με εφαρμογή τις καινούργιες οδηγίες και παρατηρήσεις σου και θα επανέλθω αύριο γιατί έχω να φτιάξω και μια ΥΔΕ για ένα πελάτη αύριο πρωί. Έχω υπομονή και κάθε έκδοση είναι ευπρόσδεκτη για testing και παρατηρήσεις. Αξιόλογη η προσπάθειά σου και μπράβο για το χρόνο που αφιερώνεις σε τέτοιες προσπάθειες!
  12. CiscoFreak

    KENAK Freeware

    server no.1 apache 2.4.6 php 5.3.26 mysql 5.5.32 Δημιούργησα mysql db με το όνομα labros_kenakv3 και ένα user με κωδικό αντιστοιχισμένο στη βάση με όλα τα δικαιώματα. το πρόθεμα όμως από το username του server υπάρχει και για τη βάση και για το χρήστη.
  13. CiscoFreak

    KENAK Freeware

    Έχω προσπαθήσει να σηκώσω το πρόγραμμα online σε 2 διαφορετικούς server, αλλά δεν δουλεύει. Στη μια περίπτωση μου βγάζει ???? αντί για γραμματοσειρά ελληνικών. Να υποθέσω πως τα αρχεία με τον κώδικα δεν είναι σε utf-8? Ύστερα από κάτι αλλαγές μου έβγαλε ότι αποθήκευσε τα settings στο database.php αλλά πιο κάτω ήταν κενή η σελίδα.
  14. Ρε παλικάρια ψάχνω το ΑΤΗΕ ΙΙΙ ως μπούσουλα για την προσφορά σε μια οικοδομή. Θέλω να δω πόσα μεροκάματα θα βγουν για σκαψίματα κυρίως, που ζητά ο κάθένας ό,τι θέλει. Ιδιωτικό έργο είναι και θέλω να έχω μια εικόνα τι θα ζητήσει ο μάστορας που θα έχω από κοντά για σκαψίματα και στήριξη σωληνώσεων στα ηλεκτρολογικά.
  15. Χαιρετώ το χρήσιμο forum και όλους τους συναδέλφους! Είμαι ηλεκ/γος μηχ/κός Τ.Ε. και μου ανατέθηκε να βρω το λόγο που πέφτει η ασφάλεια της ΔΕΗ όταν μπαίνει σε λειτουργία κλιματιστικό επιδαπέδιο αγνώστου ισχύος (μάρκας makito, ούτε manual δεν βρίσκει κανείς) σε σουπερ-μάρκετ με 3φασική παροχή. Υπάρχουν ψυγεία και μηχανήματα κοπής στο χώρο που κάποια έχουν cosf=0,8 οπότε πιθανόν όταν μπαίνει το κλιματιστικό σε λειτουργία αν υπάρχει άνιση κατανομή φορτίων να έχουμε ρεύματα στον ουδέτερο. Καταρχήν δεν έχω ακόμα κοιτάξει αν ο μικρουατόματος της ΔΕΗ είναι 63Α (ο πίνακας έχει 50Α) και τι χαρακτηριστικής είναι κάθε ένας. Το να αλλάχθεί ένας μικροαυτόματος Β με C προφανώς δεν λύνει οριστικά το πρόβλημα. Στο θέμα μας λοιπόν: Αφού κάνω μια μελέτη ύστερα από αυτοψία και καταγραφή των φορτίων της εγκατάστασης, θα κληθώ πιθανόν να φτιάξω μια τεχνική έκθεση ώστε να έρθει ο εργολάβος της ΔΕΗ και να δει το πρόβλημα. Τι πρέπει να περιέχει η έκθεση αυτή; Περιγραφή κτιρίου, ισχυρά-ασθενή, περιγραφή του προβλήματος, κατόψεις και σχέδια αναχωρήσεων...; Το κτίριο είναι παλιό πάντως.
  16. Ευχαριστώ αγαπητέ Speez! Πολύ καλή η ιδέα σου! Θα φροντίσω να ζητήσω μια προσφορά από τέτοιου είδους εταιρείες.
  17. CostasV κατ'αρχάς ευχαριστώ για τις πληροφορίες.Έψαχνα καιρό στο ιντερνετ για ένα υπόδειγμα τεχνικής προσφοράς για να πάρω μια εικόνα και να συνταξω κάτι που θα είναι και οπτικά όμορφο και επαγγελματικό, αλλά δεν βρήκα τίποτα.Μήπως ξέρεις που μπορώ να ψάξω για υπόδειγμα; Ευχαριστώ!
  18. Είμαι νέος ηλ/γος μηχ/κός Τ.Ε. και θα ήθελα τη βοήθειά σας στη σύνταξη τεχνικής προσφοράς.Μου ζητήθηκε να παραδώσω προσφορά για μελέτη και εγκατάσταση CCTV σε πολυκατοικία.Δεν ξέρω ακόμα να την εικόνα την θέλουν σε τηλεοράσεις ή σε Η/Υ.Θα μάθω σχετικά με αυτό.Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για το πως θα συντάξω την προσφορά; Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.