Μετάβαση στο περιεχόμενο

jmal

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by jmal

  1. Συνάδελφοι για τον έλεγχο των απαιτούμενων θέσεων στάθμευσης ως τι εξετάζονται τα ΚΔΑΠ?
  2. Έχω την εξής περίπτωση. Με 3 άδειες του 1964 ( ανέγερση ισόγειου καταστήματος με υπόγειο και 2 προσθήκες καθ' ύψος) ανεγέρθηκε τριώροφη οικοδομή με ισόγειο κατάστημα και δύο όροφοι κατοικία. Το 2000 για να λειτουργήσει ολόκληρο ως κατάστημα ενώθηκε όλο το κτίριο σε ένα και επιπλέον μπήκε ασανσέρ ανοίγοντας οπές στις πλάκες. Όλα αυτά εντός νόμιμου περιγράμματος χωρίς ΥΔ. Πέρα από την αλλαγή χρήσης και τον αναλυτικό για τις αλλαγές στις όψεις κ.α. θέλω να ρωτήσω το εξής. Υπάρχει περίπτωση να με καλύπτει όσον αφορά τη Μ.Σ.Ε. το εδάφιο που αναφέρει ότι "ο Φ.Ο. πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με την Ο.Α. και το σύνολο των αυθαίρετων κατασκευών είναι μικρότερο από 20τμ"? Ο προβληματισμός μου είναι ότι ενώ παραπάνω αναφέρει παντού "αυθαίρετη κατασκευή ή αυθαίρετη αλλαγή χρήση" στο συγκεκριμένο σημείο αναφέρει μόνο αυθαίρετη κατασκευή.
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι! Έχω ακριβώς την ίδια περίπτωση με το θέμα συζήτησης. Ψάχνοντας συμφωνώ απόλυτα με τον Albireo ότι το στέγαστρο σύμφωνα με ΝΟΚ δεν προσμετράται ούτε στον σ.δ ούτε στο π.κ. Από κει και πέρα δεν βγάζω άκρη αν χρειάζεται και τι άδεια χρειάζεται. Υπάρχει κάποιο νεότερο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.