Μετάβαση στο περιεχόμενο

President

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    ΘΗΒΑ

President's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δουλευω σαν Ηλεκτρολογος Μηχανικος σε μια μεγαλη βιομηχανια και συγκεκριμενα στο τμημα της συντηρησης. Θα ηθελα στον τομεα αυτο ποιο πολυ να κοιτουσα κατι.
  2. Σε ευχαριστώ! Κάποια πιστοποίηση σε κάποιο πρότυπο ίσως? Κάποια άλλη πιστοποίηση?
  3. Είμαι εδώ και 3 χρόνια περίπου Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Ενδιαφέρομαι να κάνω κάτι επιπλέον από το πτυχίο μου. Θα ήθελα να με συμβουλεύατε (διότι και ποιο έμπειροι) τι μπορώ να κάνω. Κάποιο επιπλέον τίτλο ίσως, κλπ Σας ευχαριστώ πολύ!!!
  4. Συνάδελφοι, που θα τα βρουμε αυτα τα προγραμματα?
  5. Γεια σας συνάδελφοι. Θα ήθελα να σας ρωτούσα αν ειχατε πληροφορίες ή σημειώσεις για την αρχή λειτουργειας του inverter. Σας ευχαριστς πολυ προκαταβολικά!!!
  6. Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά? Αν δεν είσαι γραμένος στο ΤΕΕ και είσαι στο ΕΕΤΕΜ? Υπάρχουν σεμηνάρια για μας?
  7. Θα ήθελα να σας ρωτήσω για σεμηνάρια για Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς αν υπάρχουν και αν υπάρχουν σε τι τιμες βρίσκονται. Και κάτι ακόμα δίαβασα ότι όλα τα σεμηνάρια κοστίζουν περίπου 150€ και πάνω! ισχύει κάτι τέτοιο?
  8. Μήπως υπάρχει κάποιος που γνωρίζει πως λειτουργεί το Fine 4M? Και φυσικα αν το έχει καποιος το πρόγραμμα! Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία ανεξάρτητα της επαγγελματικής σας ιδιότητας. Ένας Πολιτικός Μηχανικός πχ δεν δημοσιεύει ένα θέμα που αφορά "Αμοιβές-Οικονομικά Αδειών" στην ενότητα των "Πολιτικών Μηχανικών". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης. Χρησιμοποιείτε την αναζήτηση πριν ανοίξετε καινούργιο θέμα. ckiriako
  9. Καλησπέρα συναδελφοι, θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο site ή κατι άλλο τέλος πάντων που να μπορω να βρώ πρότυπα μελετών. Απο σπίτια, βιομηχανίες, διάφορες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, κλπ. Υπάρχουν?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.