Μετάβαση στο περιεχόμενο

chnasos

Members
  • Περιεχόμενα

    22
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

chnasos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

6

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, ξέρει κανεις τι γινεται με το επίδομα? Σε εμένα δεν έχει μπει τίποτα ακόμα. Τράπεζα alpha. Ευχαριστω
  2. Καλησπέρα, Μια ερώτηση και από εμένα. Μέχρι και τα αναδρομικά Β2012 μου εβγαζε κανονικά το ειδοποιητηριο από το site του τσμεδε. Για το Α2013 ενω το ειχα ελεγξει δεν ειχε βγαλει ειδοποιητηριο (και θεωρησα οτι ξεμπερδεψα). Σήμερα ειδα οτι εχω αναρτημενο το Β2013, χωρις ομως να εχει συμπεριλαβει καποια προηγουμενη οφειλη (το Α2013 εν προκειμένω). Στο site του εφκα μου εμφανιζει οτι δεν χρωσταω. Καμιά ιδέα τι παίζει? Ασφαλισμένος από τον 6/2008 και στα αρχικά ειδοποιητηρια του 2013 με είχε στην 2η ασφαλιστικη κατηγορια... (1281,00 το Α εξάμηνο και 1576,00 το Β λόγω πενταετίας) Ευχαριστω.
  3. Αίτηση για την κάρτα. Μου ζήτησαν και εγγυητή λόγω χαμηλού εισοδήματος. Παρα το γεγονός πως ο εγγυητής έχει πολύ υψηλά εισοδήματα, η ταρίφα στο όριο της κάρτας φαίνεται πως είναι 1500 ευρώ, συνοδευόμενη από την αγένεια των υπαλλήλων της Attica Bank. Τα δικαιολογητικά (δικά μου και του εγγυητή) έφτασαν τις 80+ σελίδες!!! Μόνο ανάλυση ούρων δεν ζήτησαν... Η έγκριση έφτασε σήμερα. Θα μπορώ να βάλω το Β εξάμηνο του 2015 σε δόσεις, εφόσον την έχω στα χέρια μου μέχρι την Δευτέρα? Η διαδικασία (πληρωμή μέρους με μετρητά και το υπόλοιπο σε δόσεις αφού το ειδοποιητήριο είναι μεγαλύτερο) γίνεται απευθείας στην τράπεζα ή θέλει τηλ και στο τσμεδε?(κάτι τέτοιο διάβασα κάπου)
  4. Άμα κουραστούν από την ανάσκελη ξάπλα εκεί στο τσμεδε ας γυρίσουν και μπρούμυτα! μην πάθουν και τίποτα!
  5. Μας γυρίζουν στις εποχές του printscreen δηλαδη ε? χαχαχα Πράγματι άμεσα βγάζει μήνυμα αν συνδεθείς οτι έχει υπαχθεί στην κατηγορία που επέλεξες. Ωστόσο, έστω ένα επιβεβαιωτικό email δεν θα ήταν τόσο δύσκολο πια να έρχεται!
  6. Καλημέρα σε όλους, την πορεία της αίτησης που την παρακολουθούμε? υ.γ.δεν θα έπρεπε να μας βγάζει μια επιλογή εκτύπωση της αίτησης όταν την κάνουμε ώστε να κρατήσουμε το pdf?
  7. Καλησπέρα! Άνοιξα βιβλία το 2008 (στα τέλη οπότε δεν πρόλαβα να κάνω τζίρο) και από όσο είδα στο φόρουμ μάλλον δεν θα έχω θέμα αν δεν πληρώσω την περαίωση (έτσι κι αλλιως δεν νομίζω να έχω κάνει καμία παρανόμια, τουλάχιστον όχι εν γνώση μου) Ωστόσο μπαίνοντας στο gsis για να βρω το εκκαθαριστικό μου μου βγάζει το μήνυμα "Δεν έχει εκδοθεί Εκκαθαριστικό Σημείωμα Περαίωσης από τη Γ.Γ.Π.Σ. Απευθυνθείτε στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. σας. " Δεν είχα σκοπό να πληρώσω, ωστόσο θα πρέπει έτσι κι αλλιώς να απευθυνθώ στην ΔΟΥ λέτε? υ.γ.και μια ερώτηση λίγο άσχετη αλλά επειδή είδα πως αναφέρθηκαν "παγια" σε προηγούμενα post: έχω περάσει έναν υπολογιστή και μια τηλεόραση απευθείας στα έξοδα και όχι στα πάγια...Παίζει πρόβλημα λέτε? Ευχαριστω!
  8. παιδια καλησπερα! ξεκιναω και εγω το ΔΧΤ τον Οκτωβριο! Πηρα τις 2 θεματικες ενοτητες. Αν θελετε μπορειτε να επικοινωνουμε και απο το φορουμ του ΕΑΠ. ανοιξα ενα thread ειδικα για οσους ξεκιναμε τον Οκτωβρη εκει. http://www.eap-forums.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=237960#237960 (ελπιζω να μην αντιβαινω καποιο κανονα του εδω φορουμ, επειδη αναρτησα το λινκ ε?)
  9. επειδη μπερδευτηκα διαβαζοντας ολα αυτα (και φυσικα απο το e-engineers ακρη δεν βγαζεις) πρεπει να δηλωσουμε σε καποιο ιδιωτικο ή οχι? πηραν και 2 φιλους μηχανικους απο ιδιωτικα και τους ειπαν αν θελουν να συμμετεχουν... Κανονικα δεν θα επρεπε να εχει μια φορμα εγγραφης στο e-engineers και να εκδηλωνει ενδιαφερον οποιος θελει??? Η κληρωση σαν διαδικασια ειναι τουλαχιστον αστεια για το ΤΕΕ...
  10. το προγραμμα κλεινει αναλογα με τις περιοχες! ετσι ειχα μαθει και εγω! στην περιπτωση μου (αγια παρασκευη) προφανως ετρεχε ακομη! ισως να προλαβα και οριακα...δεν ξερω... παντως και εγω μονοςμου εβγαλα ακρη μια και δεν μπορεις να στηριζεσαι στους υπαλληλους...
  11. δυστυχως ναι... πρεπει πρωτα να στησεις το γραφειο και μετα ερχονται για ελεγχο. Βεβαια αν ειναι ολα οκ και διαβασεις προσεκτικα την προκυρηξη ωστε να μην πεσεις σε καμια λουμπα δεν εχεις προβλημα. παντως εγω δανειστικα για να τον εξοπλισμο στην αρχη και ρισκαρα συμβολαιο ενος ετους για το γραφειο που νοικιασα. ευτυχως ομως ολα πηγαν οκ....
  12. παιδια καλησπερα. εγω εκανα εναρξη σεπτεμβριο του 2008 και αιτηση στο προγραμμα περιπου την ιδια περιοδο. ηρθε ο πρωτος ελεγχος τελη δεκεμβρη και μεσα σε ενα μηνα ειχαν μπει τα πρωτα χρηματα (4.000). γενικα σαν διαδικασια μην σας τρομαζει γιατι ειναι απλη (παντως και εγω ειχα βρει αρκετη βοηθεια απο το michanikos.gr) Διαβαζοντας τα ποστ (οσα περισσοτερα μπορεσα γιατι εχω καιρο να μπω) διαπιστωσα να γινεται συζητηση πως οσοι εκαναν εναρξη μεσα στο 2008 δεν εχουν δικαιωμα υπαγωγης στο προγραμμα... εγω πως το εκανα?? μηπως απλα εχει ληξει σε καποιες περιοχες λογω καλυψης θεσεων?
  13. ουφ! ησυχασα ειναι η αληθεια! να ρωτησω και μερικα ακομα διαδικαστικα? Πόσοι έλεγχοι γινονται? Αφου έρθουν για έλεγχο περίπου σε πόσο καιρό βγαίνει η απόφαση και παίρνω την πρώτη δόση? ευχαριστω για τις άμεσες απαντήσεις!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.