Μετάβαση στο περιεχόμενο

Fot!

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fot!'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ναι αυτο ακριβως ψαχνω, γιατι ξεχασα να περασω του τωρινου εξαμηνου στο βιβλιο Ε-Ε και δεν εχει χωρο να το κανω τωρα. Οποτε θελω αν γινεται να βαλω ολο το ποσο στο τελευταιο 3μηνο στο Βιβλιο Ε-Ε (μαζι με την επομενη πληρωμη). Ευχαριστω και παλι συγγνωμη για την επαναληψη των ερωτησεων (ειλικρινα δεν εχω βρει καπου την απαντηση πώς θα το κανω, αν υπαρχει παραλκαλω παραπεμψτε με)
  2. Ζητω συγγνωμη αν εχει απαντηθει ηδη (ειδα τα προηγουμενα ποστς αλλα δεν ειδα σαφης απαντηση). Γινεται αυτο που λεει ο φιλος? Να βαλεις και τις δυο πληρωμες σε μια συνολικη εγγραφη στο βιβλιο στο τελος του ετους? Τι α/α & ημ/νια θα βαλεις, του 2ου παραστατικου? Ευχαριστω πολυ
  3. Παιδια παρακαλω κι εγω αν καποιος συναδελφος ξερει για αυτο που ρωταει ο φιλος katrmp και γενικα αν εχουμε ακομα υποχρεωση να περναμε ΤΣΜΕΔΕ στα βιβλια σαν εξοδο χωρις ΦΠΑ ας μας πει (2 εγγραφες για τις 2 εισφορες? Ή μια εγγραφη και για τις 2 μαζι?). Ευχαριστω πολυ
  4. Αυτο σημαινει ναι? Δηλαδη 312= (311 - πράξεις που δεν λαμβάνονται υπόψη για τον υπολογισμό του κύκλου εργασιών για σκοπούς Φ.Π.Α)? Σορρυ που εχω ρωτησει πολλες φορες το ιδιο πραγμα αλλα δεν δινει καποιος καθαρη απαντηση. Μπορει καποιος συναδελφος να δωσει κανα παραδειγμα ?
  5. Μπορει να επιβεβαιωσει καποιος? +Αν εχουμε εσοδα χωρις ΦΠΑ προστιθενται κ αυτα στο 312 (δηλ. 312=311)? ευχαριστω
  6. Ρε συναδελφοι θα ειχε καποιος την καλοσυνη να δωσει ενα παραδειγμα για τν κωδικο 312.γιατι ψαχνομαστε ολοι... πχ. εχουμε εισοδημα συνολικα χ στο 311, και εχουμε ψ εξοδα χωρις δικαιωμα εκπτωσης (πχ. ΝΕΡΙΤ-Δημος στο τιμολογιο της ΔΕΗ ή βενζινες), τι ποσο βαζουμε στο 312? Αν δεν εχουμε εξοδα χωρις δικαιωμα εκπτωσης τοτε 312=311? Ευχαριστω πολυ!!
  7. Συναδελφε, επειδη με μπερδεψες...Δηλαδη τις πχ. δαπανες του κελιου 529 (παροχές τρίτων, φόροι - τέλη) ΔΕΝ τις μεταφερουμε στις Δαπανες χρησης (557) και αρα τελικα στο 348 αν παμε σα μισθωτοι? Edit: ακυρη η ερωτηση, ειδα τα περσινα, για το 348 δεν αφαιρουμε αλλες δαπανες, μονο εισφορες
  8. Γεια σας συναδελφοι..Μια ερωτηση: Mιας και δεν το εχω βρει στη σελιδα του ΤΕΕ, που στο internet δηλωνω οτι δεν επιθυμω να μου στελνουν με αλληλογραφια το περιοδικο του ΤΕΕ, αλλα απλα με mail? Ξερω οτι εχει αναφερθει και αλλου το θεμα και ειναι κριμα να σπαταλιεται τοσο χαρτι για εκτυπωση.. ευχαριστω, ενας "νεος"
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.