Μετάβαση στο περιεχόμενο

kxristina

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kxristina

  1. καλησπερα Damien, ποια ειναι αυτη η φορμα που λες? υπάρχει κάπου να την κατεβάσω? Εχω στα χέρια μου το 2ο Α1 και ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση να μπορώ να το στείλω ταχυδρομικώς? Αν ναι, υπ`όψιν ποιου? Αλλιώς, μπορώ να στείλω την αδερφή μου να το καταθέσει? Σε ποιον υπάλληλο στον 2ο όροφο? Ευχαριστώ πολύ εκ των προταίρων
  2. Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Συγκεκριμένα πριν περάσω τις εξετάσεις του τεε, ενώ είχα ήδη το πτυχίο, άρχισα να δουλεύω ως υπάλληλος μηχανικός σε βιομηχανική εταιρία τον Νοέμβριο του 2003. Για 4 μήνες με ασφάλισαν στο ικα και μετά βγήκαν τα αποτελεσματα των εξετάσεων, οπότε έπρεπε να επιστρέψει το ικα τα λεφτά που πλήρωσε η εταιρία, ώστε η εταιρία να τα δώσει στο τσμεδε (για τους μήνες Νοε 2003 - Φεβ 2004). Αντ' αυτού, το ΤΣΜΕΔΕ μου ζήτησε τα λεφτά και είπαν πως όταν θα επιστρέφονταν τα λεφτά στην ετιαρία, θα τα έπαιρνα εγώ πίσω. Οπότε τα πλήρωσα από την τσέπη μου και ακόμα δεν έχω πάρει τίποτα!!! Το γραφείο προσωπικού ισχυρίζεται οτι έχουν κάνει αίτηση στο ικα αλλά 'αυτά τα πράγματα αργουν'.. Τι μπορώ να κάνω, ώστε να μην τους χαρίσω 600+ ευρώ (έστω και μετά από 4-5 χρόνια) ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.