Μετάβαση στο περιεχόμενο

tolios84

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    3καλα-καβάλα

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tolios84's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. συμφωνώ με τον acnt. καλήτερα να κρατήσουμε τα κομματικά έξω απο εδώ. άλλο να λέμε ότι το κράτος δεν δουλεύει και άλλο να κοματικοποιούμε. εάν ένας βουλευτής δεν μας κάνει τότε απλά δεν τον ψηφίζουμε. ανταλάσουμε απόψεις και όχι λογομαχία. α και κάτι τελευταίο να θεωρούμε την άποψη του άλλου ως διαφορετική και όχι ως την λανθασμένη και μόνο την δική μας ως την σωστη.
  2. εγω θα ήθελα να πω αυτό που έγαψε η ελληνοφρένεια στην εκπομπή της.: τι σάτιρα να κάνεις σε μία χώρα που ο πρωθυπουργός παραδέχεται την ανικανότητα του και η κοινοβουλευτική ομάδα του ξεσπά σε χειροκρότηματα.
  3. εγω αυτο που ξέρω είναι ότι και καλά λόγο της κρίσης η εταιρία που κάνω την πρακτική μου είπε ότι θα με σταματήσουν την δουλειά και να με πληρώνουν ενώ στα χαρτιά θα συνεχίζεται η πρακτική. αυτό που ήθελαν ήταν να καρπωθούν τα χρήματα τα οποια πέρνουν απο τον οαεδ για τον μισθό μου. μόλις είδαν ότι αντέδρασα και ότι δεν γίνεται να σταματησει η πρακτική μου και οτι τα λεφτα που πληρώνομαι τα παίρνουν πίσω πήραν την απόφαση πίσω εν μία νυκτή!
  4. να είσαι ο εαυτός σου. πας όχι για να δηλώσεις υποψήφιος για την θέση αλλά γιατι σου ανήκει, είναι δικιά σου. αποφασιστικότητα. καλοντημένος και δεν καμπουριάζεις. πουλα τον εαυτό σου όσο καλύτερα μπορείς! καλη επιτυχία!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.