Μετάβαση στο περιεχόμενο

Netrons

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Netrons's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχεις δίκαιο εγώ τα έκανα όλα αχταρμά στο κεφάλι μου για να φαίνεται και η παλιά χρήση ... με το Τ.Ε.Ε δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω ακόμα .
  2. Εννοείται ότι κάνεις αυτοψία μπαίνει σαν χώρος γιατί καταναλώνει , εγώ θέλω να βγάλω εκτός τα Ζ.Ν.Χ. Το ποιο πιθανό στο μέλλον να πάρει κάποια άδεια για εκπαιδευτήριο όπου είναι το ποιο οικονομικό ας πούμε σαν ανακαίνιση . Το μόνο που μένει είναι επικοινωνία με το Τ.Ε.Ε αν αυτό που θα κάνω είναι σωστό. Με συνάδελφο που μίλησα μου είπε για την Θ.Ζ 2 όσο γίνεται ποιο κοντά στην πραγματική κατάσταση .
  3. Για οτιδήποτε καινούργιο θέλει οικοδομική άδεια επίσης για να γίνουν λειτουργικά ανεξάρτητοι ο χώροι του Α' & Β' πρέπει να τροποποιηθεί το ισόγειο ως προς την είσοδο για τον ανελκυστήρα. Οι άδειες τότε έβγαιναν σαν κτίριο γενικά . Δεν υπάρχει κάτι στην πολεοδομία μόνο τα έντυπα των αδειών ( χαμένος φάκελος ) Οι χώροι είναι θερμαινόμενοι γιατί ανεβαίνουν στήλες καλοριφέρ- σώματα . Το μόνο που μένει είναι βάλω μηδενικές καταναλώσεις στα Ζ.Ν.Χ , ΘΖ2 , Και να περιγράψω κέλυφος και κλιματιστικά/θέρμανση , φωτισμό + την ΘΖ1 που είναι το ιατρείο . κάτι άλλο δεν βλέπω να γίνεται
  4. Καλημέρα Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον . Λαμβάνοντας υπόψη την ΘΖ2 έχουμε κλινική για όλο το κτίριο . Βέβαια το λειτουργικό τμήμα είναι το ΘΖ1 και να το δουλέψω όλο σαν κλινική .... Μέση κατανάλωση ΖΝΧ m3/έτος τι βάζω εφόσον δεν υπάρχουν κλίνες ? Επίσης η ΘΖ2 θέλει αίθουσες αναμονής, δωμάτια ασθενών , χειρουργείο τα οποία έχουν διαφορετικές συνθήκες είναι δηλαδή άλλες Θ.Ζώνες .... Βρίσκομαι σε αδιέξοδο ......... και δεν θέλω να εκδωσω κάτι το οποίο δεν έχει αντίκρισμα.
  5. Δεν γίνεται μ.θ.χ υπάρχει κοινός λέβητας ..... όλες οι εγκαταστάσεις θα φύγουν σε χρόνο άγνωστο εμένα με απασχολεί η Η.Τ.Κ γιατί θα γίνει μεταβίβαση αν ήταν όλο κλινική η κλινική με ιατρείο θα ηταν ξεκάθαρο ........ την Θ.Ζ 2 τι μπορώ να την δηλώσω εφόσον είναι κυρίαρχη χρήση η οποία πλέον δεν υφίσταται .........όλα μου φαίνονται λάθος .
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση, ξέχασα τα γυαλιά στο γραφείο μου και δεν μπορούσα να διαβάσω..... Λοιπόν κάθε όροφος είναι 250 τετραγωνικά η τελευταία οικοδομική άδεια ήταν το 1950 με γενική χρήση κτιρίου Η άδεια κλινικής έχει λήξει γιατί ο ιδιοκτήτης είναι συνταξιούχος πλέον .... Υπάρχει η άδεια του Ιατρείου στο Ισόγειο το οποίο είναι λειτουργικό. Κατά την αυτοψία ο Α' Και ο Β' είναι νεκροί όροφοι χωρίς άδεια χρήσης γιατί πλέον κλινική δεν υφίσταται. Έχουμε ενταχθεί στον 4495/17 περάσαμε ΚΕΣΑ κλπ και περιμένουμε τεχνικό να ξηλώσει τα κλιματιστικά από την πρόσοψη του κτιρίου γιατί έτσι θέλει η αρχαιολογία . ( Δεν είναι διατηρητέο αλλά τους αρέσει η πρόσοψη ) Σε 2 εβδομάδες περίπου κλείνει ο 4495, μετά από την αυτοψία της αρχαιολογίας ,και θέλω να συντάξω Η.Τ.Κ Αν λάβω υπόψη την άδεια του 1950 δεν εντάσσεται σε καμία κατηγορία χρήσης η αυτοψία δείχνει το Ιατρείο στο Ισόγειο ....... δεν ξέρω τι να κάνω πέρασα χίλια κύματα με τις νομιμοποιήσεις και με ταλαιπωρεί το ενεργειακό . Στο πρώτο ποστ έκανα λάθος τώρα το είδα έγραψα οικ.άδεια κλινική .... είχε άδεια κλινικής
  7. Καλησπέρα Έχω να εκδωσω Π.Ε.Α σε Κτίριο με οικοδομική άδεια Κλινική και Η.Τ.Κ Αποτελείτε από Ισόγειο , Α' όροφο , Β' όροφο Ο Α' και ο Β' δεν είναι πλέον σε λειτουργία ( και δεν πρόκειται να επανέλθει ) το Ισόγειο λειτουργεί σαν Ιατρείο εξεταστήριο 1) Σε αυτή την περίπτωση εκδίδουμε για όλο το κτίριο ? η(2)μόνο το ισόγειο και αναγράφουμε όλα τα τετραγωνικά στο Π.Ε.Α λειτουργικά και μη . Επίσης χρήση βάζουμε Ιατρείου η ότι αναφέρει η οικοδομική άδεια δεδομένου ότι κάνουμε αυτοψία. Αν ακολουθήσω την περίπτωση ( 2 ) βάζω οροφή σε μη θερμαινόμενο χώρο για το Ισόγειο ? Ευχαριστώ .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.