Μετάβαση στο περιεχόμενο

19712

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Αν έχεις λόγο ή όχι το ξέρεις εσύ περισσότερο από τον καθένα. Για να αποφασίσει κάποιος από Τει αν θα συνεχίσει στο Πολυτεχνείο ή όχι θα πρέπει πρώτα να έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει να κάνει. Το πτυχίο του Πολυτεχνείου σου δίνει σαφώς περισσότερα δικαιώματα είτε το πάρεις με πέντε είτε με επτά είτε με εννιά. Σίγουρα το ότι εργάζεσαι δυσκολεύει τα πράγματα αλλά μην ξεχνάς ότι ήδη θα έχεις αρκετές γνώσεις από τη σχολή σου. Ακόμα και το πεντάρι του Πολυτεχνείου έχει μεγαλύτερη αξία από το δεκάρι του Τεχνολόγου στο πτυχίο. Μπορεί αυτός με το δεκάρι να ξέρει περισσότερα αλλά αυτός με το πεντάρι θα έχει περισσότερα δικαιώματα. Τώρα αναρωτιέμαι αν είναι πιο εύκολο να ξεσκιστείς στο Τει για βαθμό ώστε να μπεις με κατατακτήριες ή αν θα είναι καλύτερο να βιαστείς να τελειώσεις έστω και με πενταράκια- εξαράκια και να στρωθείς μια και καλή στο τέλος για εισαγωγή με πανελλήνιες. ───────────────────────────────────────────────────── Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου). Chilon
  2. Τι γίνεται σε περίπτωση που η άδεια εκδόθηκε μετά τις 20/7/2009 και η οικοδομή είναι στο στάδιο της αποπεράτωσης με κλειστούς ημιυπαίθριους χώρους ; Υπάρχει παρανομία; Σίγουρα ναι.Αλλά με την αναστολή της ρύθμισης Σουφλιά δεν επιβαλλόταν ως σήμερα πρόστιμα , οπότε άφησε κάποιους για 6 μήνες να παρανομήσουν.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.