Μετάβαση στο περιεχόμενο

stavros.gr

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by stavros.gr

  1. εδώ είναι η μαγκιά!!!Να μην το έχεις και παρολα αυτά να τους έχεις άνετα!! στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βλέπει καλύτερα! σιγά να μην ταλαιπωρηθεί κανείς. αν δεν τα πάρουν μόνοι τους από τους λογαριασμούς κανείς δεν θα κάνει διαδικασία να τα επιστρέψει..
  2. δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά τελευταία δημοσκόπηση δειχνει 45 με 20 . διαφορά 25 μονάδες...το σκηνικό με το covid καθιερώνει τον Κούλη για άλλη μια 4ετια άνετα.....και αν σκεφθεί πονηρά και κάνει εκλογές μέχρι το Σεπτέμβρη τότε θα δούμε ποσοστά που είχαμε να δούμε από εποχές Ανδρέα!
  3. ε ναι μωρέ μάλλον δώσαν προκαταβολή από τα 800 που θα πέρναμε! πόσο πονηροί άνθρωποι είμαστε!!!αμέσως έγινε λάθος!!!χα χα χα !!!λεω να τα κρύψω πάντως!!!
  4. ποτέ δεν μου ανήκανε για να έχω την απαίτηση να μου τα χαρίσουν....το σωστό είναι να γίνει διασταύρωση και επιστροφή μέχρι τότε όμως Ελλάδα είμαστε! Όλη η Ελλάδα είναι μπλε! χα χα χα !!🥳😨👾💙
  5. Ναι!!Μέχρι στιγμής 1000 και αναμένουμε!! Μάλλον φταίει που ψήφισα πρώτη φορά στην ζωή μου ΝΔ. 💙💙😱
  6. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΑΡΕΣ 400ευρώ στις 16 Απριλίου 🙂 600ευρώ στις 30 Απριλίου 😇 800ευρώ πότε 🥶??
  7. Από την στιγμή που συνεχίζουν και σήμερα να γίνονται πιστώσεις προκαταβολής λογικά θα συνεχιστεί η διαδικασία των πληρωμών μέσω των αιτήσεων που είχαμε ήδη κάνει .Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπ. εργασίας χθες : Οι επιστήμονες είτε παρακολούθησαν το πρόγραμμα είτε όχι θα λάβουν το επίδομα χωρίς να χρειαστεί να υποβάλουν νέες αιτήσεις. Ένα μέρος των αυτοαπασχολουμένων έχει ήδη λάβει την προκαταβολή των 400 ευρώ ενώ στους υπόλοιπους θα πιστωθεί είτε ολόκληρο το επίδομα είτε η δεύτερη δόση έως τις 30 Απριλίου, αφού γίνουν οι απαραίτητες διασταυρώσεις στοιχείων. Επειδή όμως υπήρχε παράταση μέχρι 25 του μήνα να γίνουν νέες αιτήσεις μεσω ΚΕΚ (Β διαδικασία) ίσως σε όσους δεν πρόλαβαν μέσω ΚΕΚ να το κάνουν να ανοίξουν το σύστημα για να το κάνουν μονο αυτοί.
  8. @tzitzikas νορμάλ κλικ .στο 6 έξυπνα κτίρια δεν έχει σε όλα αξιολόγηση .σε όσα έχει αξιολογήσει εξιτ στο τέλος δεν είχε και σε εκείνα το σύστημα κολλάει και δεν πρασινίζει πάντα άσχετα αν έχεις ολοκληρώσει την αξιολόγηση..οι πιο μικρές ενότητες είναι τα τελευταία BUS κλπ
  9. τρέχεις όλες τις διαφάνιες ( να γίνουν αχνά όλα τα κεφάλαια) και στο τέλος πατάς και έξοδος (exit) . Σε κάποια κεφάλαια έπρεπε πριν το exit να πατήσω και τα κεφάλαια βοήθειας και βιβλιογραφίας που είναι μετά το τελευταίο κεφάλαιο της ολοκλήρωσης για να πρασινησει τελικά.
  10. για μένα αυτό δεν θα ισχύσει τελικά...Είναι καθαρά υποκειμενικος ο χρόνος κατανόησης ενός θέματος και ανάλογα με το αντικείμενο ..Παράδειγμα στο Πρόγραμμα 6 Έξυπνα κτίρια προσωπικά σαν Μηχανικός Περιβάλλοντος είχα πολύ εύκολο τα κομμάτια του Περιβάλλοντος που είχαν και πολλές διαφάνιες ενώ το κομμάτι με τα μηχανολογικά ηλεκτρολικά και προγραμματισμού με λίγες διαφάνιες ήθελα περισσότερο χρόνο κατανόησης. Δεν μιλάω για εξώφθαλμες καταστάσεις να έχεις 66 ώρες σε μια ενότητα και λεπτά σε άλλες.
  11. το ίδιο σκέφτηκα !!! με πρόλαβες!!! Σε τηλεφωνική με ΕlearningClass: 1. όντως θέλει τουλάχιστον 67 ώρες. 2. Δεν τους ενδιαφέρει πως κατανεμήθηκαν οι ώρες. 3. Δεν τους ενδιαφέρει πως είναι μοιρασμένες οι ώρες και αν τις έκανες συνεχόμενες σε 3 μέρες. Επίσης δεν τους ενδιαφέρει αν δεν είναι όλες οι ενότητες τσεκαρισμένες (πράσσινες) απλά να έχουν καλυφθεί οι ώρες και ας είναι κάποιες ενότητες σε εξέλιξη (κόκκινες τελίες).
  12. Λοιπόν μόλις μίλησα με τεχνικό στην πλατφόρμα του ΕlerningClass. 1.Οι ώρες που απαιτούνται για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη η παρακολούθηση είναι 67.Δεν έρχεται κάποια ειδοποίηση ότι ολοκληρώθηκε η παρακολούθηση. 2. Δεν υπάρχει θέμα που κάποιες υποενότητες φαίνονται σε εξέλιξη (κοκκινες τελείες) και όχι πράσσινο τικ. Είναι θέμα του συστήματος. Δεν τους ενδιαφέρει απλά να έχουν καλυφθεί η 67 ώρες. 3. Δεν κάνουμε καμία διαδικασία εμείς όταν καλύψουμε τις ώρες.Η πλατφόρμα ενημερώνει το ΚΕΚ και ολοκληρώνεται η διαδικασία.
  13. φρέσκια ενημέρωση από την πλατφόρμα elearningClass στο e-mail μου (τους είχα ρωτήσε τι θα γίνει με τις ώρες στην παλιά πλατφόρμα και αν έχω ολοκληρώσει τις απαιτούμενες ώρες): Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Καλησπέρα σας, για τους χρόνους μην ανησυχείτε έχουν καταγραφεί από εμάς και στις επόμενες μέρες θα τους βλέπετε όταν συνδέεστε. Επίσης μπορείτε να κάνετε κλικ στο πάνω δεξιά εικονίδιο της οθόνης (την ανθρώπινη φιγούρα μέσα στον κύκλο) και να επιλέξετε Στατιστικά->Μελέτης για να δείτε το συνολικό χρόνο και τον επιμέρους χρόνο που έχετε καταγράψει. Αν έχετε συμπληρώσει το χρόνο ολοκλήρωσης απευθυνθείτε στο ΚΕΚ που σας έστειλε τους κωδικούς για ενημέρωση.
  14. στο elearningclass είχα πραγματοποιήσει 73 ώρες στην νέα πλατφόρμα ( 24 στην παλιά) και βλέπω να μειώθηκαν οι ώρες στο 71 και κάτι....άρχισαν να μας τις τρώνε?
  15. όντως εδώ συμφωνούμε.. Αν και πίστευα ότι σε ένα φόρουμ επιστημόνων δεν θα χρειαζόταν τόσο ανάλυση σε μια τόσο απλή ερώτηση που ήθελε ένα ΝΑΙ η ένα ΟΧΙ. Ναι πληρώθηκα!! Και δεν είνα ψέμα! Με το καλό και οι υπόλοιποι!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.