Μετάβαση στο περιεχόμενο

stavros.gr

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανικός Περιβάλλοντος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

499 profile views

stavros.gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. εδώ είναι η μαγκιά!!!Να μην το έχεις και παρολα αυτά να τους έχεις άνετα!! στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βλέπει καλύτερα! σιγά να μην ταλαιπωρηθεί κανείς. αν δεν τα πάρουν μόνοι τους από τους λογαριασμούς κανείς δεν θα κάνει διαδικασία να τα επιστρέψει..
  2. δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά τελευταία δημοσκόπηση δειχνει 45 με 20 . διαφορά 25 μονάδες...το σκηνικό με το covid καθιερώνει τον Κούλη για άλλη μια 4ετια άνετα.....και αν σκεφθεί πονηρά και κάνει εκλογές μέχρι το Σεπτέμβρη τότε θα δούμε ποσοστά που είχαμε να δούμε από εποχές Ανδρέα!
  3. ε ναι μωρέ μάλλον δώσαν προκαταβολή από τα 800 που θα πέρναμε! πόσο πονηροί άνθρωποι είμαστε!!!αμέσως έγινε λάθος!!!χα χα χα !!!λεω να τα κρύψω πάντως!!!
  4. ποτέ δεν μου ανήκανε για να έχω την απαίτηση να μου τα χαρίσουν....το σωστό είναι να γίνει διασταύρωση και επιστροφή μέχρι τότε όμως Ελλάδα είμαστε! Όλη η Ελλάδα είναι μπλε! χα χα χα !!🥳😨👾💙
  5. Ναι!!Μέχρι στιγμής 1000 και αναμένουμε!! Μάλλον φταίει που ψήφισα πρώτη φορά στην ζωή μου ΝΔ. 💙💙😱
  6. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΛΥΤΕΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΑΡΕΣ 400ευρώ στις 16 Απριλίου 🙂 600ευρώ στις 30 Απριλίου 😇 800ευρώ πότε 🥶??
  7. Από την στιγμή που συνεχίζουν και σήμερα να γίνονται πιστώσεις προκαταβολής λογικά θα συνεχιστεί η διαδικασία των πληρωμών μέσω των αιτήσεων που είχαμε ήδη κάνει .Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπ. εργασίας χθες : Οι επιστήμονες είτε παρακολούθησαν το πρόγραμμα είτε όχι θα λάβουν το επίδομα χωρίς να χρειαστεί να υποβάλουν νέες αιτήσεις. Ένα μέρος των αυτοαπασχολουμένων έχει ήδη λάβει την προκαταβολή των 400 ευρώ ενώ στους υπόλοιπους θα πιστωθεί είτε ολόκληρο το επίδομα είτε η δεύτερη δόση έως τις 30 Απριλίου, αφού γίνουν οι απαραίτητες διασταυρώσεις στοιχείων. Επειδή όμως υπήρχε παράταση μέχρι 25 του μήνα να γίνουν νέες αιτήσεις μεσω ΚΕΚ (Β διαδικασία) ίσως σε όσους δεν πρόλαβαν μέσω ΚΕΚ να το κάνουν να ανοίξουν το σύστημα για να το κάνουν μονο αυτοί.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.