Μετάβαση στο περιεχόμενο

stavros.gr

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από stavros.gr

  1. 1 ώρα πριν, ted78 said:

    Ναι πρόκειται για μεγάλο ηγέτη. Τέτοιος μια φορά στα 100 χρόνια βγαίνει στην Ευρώπη.

    εδώ είναι η μαγκιά!!!Να μην το έχεις και παρολα αυτά να τους έχεις άνετα!! στους τυφλούς ο μονόφθαλμος βλέπει καλύτερα!

     

    1 ώρα πριν, Pavlos33 said:

    Πάλι θα ταλαιπωρηθεί κόσμος, αφού φυσικά θα διαπιστωθεί το λάθος, θα πουν και την διαδικασία επιστροφής των ποσών. 

    σιγά να μην ταλαιπωρηθεί κανείς. αν δεν τα πάρουν μόνοι τους από τους λογαριασμούς κανείς δεν θα κάνει διαδικασία να τα επιστρέψει.. 

  2. 1 ώρα πριν, tzitzikas said:

    Σιγά μην είναι για πολύ μπλε... Με τέτοια καραγκιοζιλικια από τωρα (πλατφόρμες, κοροϊδία για τις αποζημιώσεις μας) δεν θα βγαλουν τετραετία φίλος...😁😊😀

    δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά τελευταία δημοσκόπηση δειχνει 45 με 20 . διαφορά 25 μονάδες...το σκηνικό με το covid καθιερώνει τον Κούλη για άλλη μια 4ετια άνετα.....και αν σκεφθεί πονηρά και κάνει εκλογές μέχρι το Σεπτέμβρη τότε θα δούμε ποσοστά που είχαμε να δούμε από εποχές Ανδρέα!

  3. 7 λεπτά πριν, sof2 said:

    Μην το λες για τα 1000 θα αρχίσουν να ψάχνουν..ας τα αφαιρέσουν από τα 800(αστειεύομαι). Αν σε βρουν θα στα πάρουν πίσω.

     

    ε ναι μωρέ μάλλον  δώσαν προκαταβολή από τα 800 που θα πέρναμε!  πόσο πονηροί άνθρωποι είμαστε!!!αμέσως έγινε λάθος!!!χα χα χα !!!λεω να τα κρύψω πάντως!!!

  4. 1 λεπτό πριν, cve20126 said:

    Να απαντήσω εγώ που μου έβαλαν και εμένα συνολικά 1000€ , όχι έκανα διαδικασία Α μόνος μου και έστειλα mail σε ενα ΚΕΚ μόνο. 

    αν ψήφισες και ΝΔ είμαστε σαν δυο σταγόνες νερό!!!μπλε και το νερό !!! χα χα χα!

  5. 40 λεπτά πριν, Pavlos33 said:

    Για το ιστορικό της υπόθεσης, μήπως είχες κάνει την διαδικασία της αίτησης σε δυο ΚΕΚ βλέποντας οτι το πρώτο σου καθυστερούσε την αποστολή κωδικών;

    Όπως και να έχει συμφωνώ με την άποψη του συναδέλφου, ότι κάποια στιγμή θα  ζητηθούν πίσω.

    μια άιτηση σε ένα κεκ διαδικασία Α . 

     

    39 λεπτά πριν, Vasileios Koklanis said:

    Μέσα στο πανικό τους να πληρώσουν γρήγορα υπέπεσαν σε δεύτερο λάθος (μετά το φιάσκο με την τηλεκατάρτιση) χωρίς να κάνουν διασταύρωση . Έχει ακουστεί ότι στην  τράπεζα Πειραιώς γίνονται αυτά τα ευτράπελα. Έχει ακούσει κανείς τίποτα σχετικό?

    τράπεζα πειραιώς η περίπτωση μου.

  6. Μόλις τώρα, tzitzikas said:

    Προφανώς και στα ζητήσουν πίσω όταν γίνει διασταύρωση. Σιγά μην στα χαρίσει η Ν.Δ επειδή τους ψηφισες... Τι άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? Οι κυβερνήσεις μόνο παίρνουν ποτέ δεν δίνουν....

    ποτέ δεν μου ανήκανε για να έχω την απαίτηση να μου τα χαρίσουν....το σωστό είναι να γίνει διασταύρωση και επιστροφή μέχρι τότε όμως Ελλάδα είμαστε! Όλη η Ελλάδα είναι μπλε! χα χα χα !!🥳😨👾💙

  7. Μόλις τώρα, Pavlos33 said:

    Eνοείς ότι σου έχουν καταθέσει συνολικά 1000 Ευρώ αντί για 600 ;

    Ναι!!Μέχρι στιγμής 1000 και αναμένουμε!! Μάλλον φταίει που ψήφισα πρώτη φορά στην ζωή μου ΝΔ. 💙💙😱

  8. 7 λεπτά πριν, curzondax said:

    Θα μπορούσατε να κλειδώσετε όλα τα θέματα για τα 600 και 800 και να αφήσετε μόνο ένα κάθε φορά. Το τελευταίο reply θα μπορούσε να είναι ο διαχειριστής που τα κλείδωσε να λέει "πηγαίνετε σε εκείνο το θρεντ" διότι θα θέλουν να απαντήσουν παντού.

    +100000000000

  9. Από την στιγμή που συνεχίζουν και σήμερα να γίνονται πιστώσεις προκαταβολής λογικά θα συνεχιστεί η διαδικασία των πληρωμών μέσω των αιτήσεων που είχαμε ήδη κάνει .Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπ. εργασίας χθες :

    Οι επιστήμονες είτε παρακολούθησαν το πρόγραμμα είτε όχι θα λάβουν το επίδομα χωρίς να χρειαστεί να υποβάλουν νέες αιτήσεις. Ένα μέρος των αυτοαπασχολουμένων έχει ήδη λάβει την προκαταβολή των 400 ευρώ ενώ στους υπόλοιπους θα πιστωθεί είτε ολόκληρο το επίδομα είτε η δεύτερη δόση έως τις 30 Απριλίου, αφού γίνουν οι απαραίτητες διασταυρώσεις στοιχείων.

     Επειδή όμως υπήρχε παράταση μέχρι 25 του μήνα να γίνουν νέες αιτήσεις μεσω ΚΕΚ (Β διαδικασία)  ίσως σε όσους δεν πρόλαβαν μέσω ΚΕΚ να το κάνουν να ανοίξουν το σύστημα για να το κάνουν μονο αυτοί. 

  10. 1 ώρα πριν, katrmp said:

    οι άλλοι θα πάρουν με την μία 600Ε μέσα στον Απρίλιο, χωρίς νέες αιτήσεις. Απλά θα γίνουν πάλι διασταυρώσεις. Οχι αύριο βέβαια που θα τα έπαιρναν.

    Τα λεφτά θα είναι 600Ε. Και πλέον είναι από τα  χρήματα που είχαν υπολογίσει να μάς δώσουν τον Μάη, αλλά τώρα @@@@@ ο Μάης. Αν νομίζετε πέρα απο την ηλίθια υλη (γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα ήταν πολύ καλό) , το γράψιμο που τρώγαμε απο τίς πλατφόρμες για την πρόοδο κλπ κλπ, ότι κερδίσαμε παρά χάσαμε δεν ξέρω τα κριτήρια σας!!

    εγώ προσωπικά:

    1. έχασα 10 μέρες  να γράφω ώρες και να παιδεύομαι

    2. έχασα ενα δωρεαν καλό σεμινάριο δώρο

    3. πιθανότατα θα χάσω τα λεφτα που θα έπαιρνα σίγουρα τον Μάη (ήταν αποφασισμένο τουλάχιστον για τους επιστήμονες  μόνο και μόνο διότι ήξεραν πώς τελικά έγινε όλο αυτό και ουσιαστικά αποτελούσε μία σιωπηρή συμφωνία, Σας παιδέψαμε , μήν φωνάζετε και εμείς θα σας το ξεπληρώσουμε διότι μην κοροιδευόμαστε με επιστημονες μιλάμε αλλιώς δεν μπορούμε να τούς πείσουμε).

    4. τα 400Ε δεν θα τα πάρω αύριο.

    τι κέρδισα:

    1. θα πάρω τα 200Ε που έτσι κι αλλιώς θα ΄έπαιρνα νωρίτερα. 

    Τώρα αν μου πείτε για την υποτίμηση μου κλπ  περισσότερο με υποτιμά να με παίρνουν τηλέφωνο για ΠΕΑ και μόλις λέω τιμή να μου απαντάνε μα μου είπε ο συμβολαιογράφος 50Ε τόσο το βγάζουν . Περισσότερο με υποτιμά ο συμβολαιογράφος και ο συνάδελφος των 50Ε που είναι επιστήμονες. Αντίθετα εν- μέσω πανδημίας με ενδιέφερε πως θα πάρω και τον Μάη λεφτά. 

    Μία σκέψη για να καταλάβετε: Πές ότι τελειώναμε το voucher και μας έλεγαν τον Μάη θα κάνεις 60 ώρες για να πάρεις 500Ε γιατί μόνο απο ΄κει τα βρίσκουμε. Και θα διαλέξεις πάλι στην ηλίθια υλη ένα άλλο σεμινάριο. Θα το κάνατε? Εγώ ναι , και αν κοιτάγαμε τα στατιστικά το 99% θα το είχε επαναλάβει.

    Καλημερα.

    Συμφωνώ σε όλα!!!

  11. 16 λεπτά πριν, venezia said:

    Στο 6 έξυπνα κτίρια  μόνο το 2 έχει 2 υποενότητες  τα υπόλοιπα 1 μόνο. Αξιολόγηση έχει σε όλα .

    image.png.8513afad362bf56d7d3066bc23739958.png

     

    9 λεπτά πριν, venezia said:

    Πως γίνεται αυτό ? Δεν θα έπρεπε όλες οι πλατφόρμες να έχουν την ίδια ύλη , ώστε η αξιολόγηση να είναι ισότιμη για όλους του εκπαιδευόμενους ?? !!

    Αλλά τι ρωτάω και απορώ ...#σκοιλ_ελικικου

     

    IMG_20200422_131538.jpg

  12. Μόλις τώρα, venezia said:

    Πως γίνεται αυτό ? Δεν θα έπρεπε όλες οι πλατφόρμες να έχουν την ίδια ύλη , ώστε η αξιολόγηση να είναι ισότιμη για όλους του εκπαιδευόμενους ?? !!

    Αλλά τι ρωτάω και απορώ ...#σκοιλ_ελικικου

    άλλο η ίδια ύλη και άλλο η δομή των κεφαλαίων και των υποενοτήτων!!!

  13. @tzitzikas   νορμάλ κλικ .στο 6 έξυπνα κτίρια δεν έχει σε όλα αξιολόγηση .σε όσα έχει αξιολογήσει εξιτ στο τέλος δεν είχε και σε εκείνα το σύστημα κολλάει και δεν πρασινίζει πάντα άσχετα αν έχεις ολοκληρώσει την αξιολόγηση..οι πιο μικρές ενότητες είναι τα τελευταία BUS κλπ

  14. 5 λεπτά πριν, tzitzikas said:

     Για να πρασινησει τι πρέπει να κάνω?

    τρέχεις όλες τις διαφάνιες ( να γίνουν αχνά όλα τα κεφάλαια) και στο τέλος πατάς και έξοδος (exit) . Σε κάποια κεφάλαια έπρεπε πριν το exit να πατήσω και τα κεφάλαια βοήθειας και βιβλιογραφίας που είναι μετά το τελευταίο κεφάλαιο της ολοκλήρωσης για να πρασινησει τελικά. 

  15. 3 λεπτά πριν, laxanos said:

    Αυτό με τον αναλογικό χρόνο στις ενότητες δείχνει το μέγεθος της κομπίνας....Ουτε οι ίδιοι οι Αριστοι καταρτιστές δε ξέρουν ότι 
    κάποιες ενότητες έχουν 50 διαφάνειες και κάποιες άλλες 200....

    για μένα αυτό δεν θα ισχύσει τελικά...Είναι καθαρά υποκειμενικος ο χρόνος κατανόησης ενός θέματος και ανάλογα με το αντικείμενο ..Παράδειγμα στο Πρόγραμμα 6 Έξυπνα κτίρια προσωπικά σαν Μηχανικός Περιβάλλοντος είχα πολύ εύκολο τα κομμάτια του Περιβάλλοντος που είχαν και πολλές διαφάνιες ενώ το κομμάτι με τα μηχανολογικά ηλεκτρολικά και προγραμματισμού με λίγες διαφάνιες ήθελα περισσότερο χρόνο κατανόησης. Δεν μιλάω για εξώφθαλμες καταστάσεις να έχεις 66 ώρες σε μια ενότητα και λεπτά σε άλλες.

  16. 5 ώρες πριν, AlexanderTh said:

    Μιλάς με γρίφους γέροντα

    το ίδιο σκέφτηκα !!! με πρόλαβες!!!

     

    5 ώρες πριν, nick_61 said:

    elearning-seminars

    Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα πριν μέρες με το helpdesk της παραπάνω πλατφόρμας, μεταξύ πολλών άλλων μου επισήμαναν τρία σημεία :

    1. Μετράει ο πραγματικός χρόνος παρακολούθησης και πρέπει να είναι τουλάχιστον 67 ώρες.

    2. Ο χρόνος πρέπει να είναι κατανεμημένος αναλογικά στις ενότητες.

    3. Ο χρόνος πρέπει να είναι μοιρασμένος σε ικανό αριθμό ημερών. Δεν είναι αποδεκτή η ολοκλήρωσή του π.χ. σε 4-5 μέρες παρακολούθησης. Σε ερώτησή μου πάνω σε αυτό μου ανέφεραν ότι π.χ 5-7 ώρες/ημέρα είναι αποδεκτές. Ίσως γι'αυτό τον λόγο άλλες πλατφόρμες δεν βγάζουν την πρόοδο.

    Τέλος να αναφέρω ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα λειτουργεί ικανοποιητικά και σου δείχνει και την πρόοδο του μαθήματος σε πραγματικές ώρες παρακολούθησης συνολικά αλλά και ανά ενότητα.

    Σε τηλεφωνική με ΕlearningClass:

    1. όντως θέλει τουλάχιστον 67 ώρες.

    2. Δεν τους ενδιαφέρει πως κατανεμήθηκαν οι ώρες.

    3. Δεν τους ενδιαφέρει πως είναι μοιρασμένες οι ώρες και αν τις έκανες συνεχόμενες σε 3 μέρες. 

    Επίσης δεν τους ενδιαφέρει αν δεν είναι όλες οι ενότητες τσεκαρισμένες (πράσσινες) απλά να έχουν καλυφθεί οι ώρες και ας είναι κάποιες ενότητες σε εξέλιξη (κόκκινες τελίες).

  17.  

    Λοιπόν μόλις μίλησα με τεχνικό στην πλατφόρμα του ΕlerningClass. 

    1.Οι ώρες που απαιτούνται για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη η παρακολούθηση είναι 67.Δεν έρχεται κάποια ειδοποίηση ότι ολοκληρώθηκε η παρακολούθηση.

    2. Δεν υπάρχει θέμα που κάποιες υποενότητες φαίνονται σε εξέλιξη (κοκκινες τελείες) και όχι πράσσινο τικ. Είναι θέμα του συστήματος. Δεν τους ενδιαφέρει απλά να έχουν καλυφθεί η 67 ώρες. 

    3. Δεν κάνουμε καμία διαδικασία εμείς όταν  καλύψουμε τις ώρες.Η πλατφόρμα ενημερώνει το ΚΕΚ  και ολοκληρώνεται η διαδικασία. 

     

  18. φρέσκια ενημέρωση από την πλατφόρμα elearningClass  στο e-mail μου (τους είχα ρωτήσε τι θα γίνει με τις ώρες στην παλιά πλατφόρμα και αν έχω ολοκληρώσει τις απαιτούμενες ώρες):

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

    Καλησπέρα σας, για τους χρόνους μην ανησυχείτε έχουν καταγραφεί από εμάς και στις επόμενες μέρες θα τους βλέπετε όταν συνδέεστε. Επίσης μπορείτε να κάνετε κλικ στο πάνω δεξιά εικονίδιο  της οθόνης (την ανθρώπινη φιγούρα μέσα στον κύκλο) και να επιλέξετε Στατιστικά->Μελέτης για να δείτε το συνολικό χρόνο και τον επιμέρους χρόνο που έχετε καταγράψει. Αν έχετε συμπληρώσει το χρόνο ολοκλήρωσης απευθυνθείτε στο ΚΕΚ που σας έστειλε τους κωδικούς για ενημέρωση.

  19. στο elearningclass είχα πραγματοποιήσει 73 ώρες στην νέα πλατφόρμα ( 24 στην παλιά) και βλέπω να μειώθηκαν οι ώρες στο 71 και κάτι....άρχισαν να μας τις τρώνε?

    IMG_20200420_165456.jpg

    IMG_20200421_135056.jpg

  20. Μόλις τώρα, spafent said:

    μπλα μπλα μπλα

    όντως εδώ συμφωνούμε.. Αν και πίστευα ότι σε ένα φόρουμ επιστημόνων δεν θα χρειαζόταν τόσο ανάλυση σε μια τόσο απλή ερώτηση που ήθελε ένα ΝΑΙ η ένα ΟΧΙ. Ναι πληρώθηκα!! Και δεν είνα ψέμα! Με το καλό και οι υπόλοιποι!

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.