Μετάβαση στο περιεχόμενο

Eva Kyriakidou

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

611 profile views

Eva Kyriakidou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας, Έχει δοθεί από πελάτη φάκελος ξενοδοχειακής μονάδας με σκοπό τη σύλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών για γνωστοποίσης λειτουργίας κολυμβητικής δεξαμενής.Σύμφνα με ΦΕΚ 1654/Β/15-5-2017 μου ζητήθηκαν τα ακόλουθα : β) Βεβαίωση αρμόδιου διπλωματούχου μηχανικού μέλους TEE ή πτυχιούχου μηχανικού μέλους της ΕΕΤΕΜ σύμφωνα με τα επαγγελματικά του δικαιώματα ότι η κολυμβητική δεξαμενή είναι κατασκευασμένη κατά τρόπο άρτιο και σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές ηλεκτρομηχανολογικής επάρκειας. γ) Υπεύθυνη δήλωση αρμόδιου διπλωματούχου μηχανικού μέλους TEE ή πτυχιούχου μηχανικού μέλους της ΕΕΤΕΜ ότι η κολυμβητική δεξαμενή πληροί τις ισχύουσες προδιαγραφές της παραγράφου 1 του άρθρου 2 του ν.3766/2009. στ) Τεχνική Έκθεση Διπλωματούχου Μηχανικού μέλους TEE, σύμφωνα με τα επαγγελματικά του δικαιώματα, στην οποία θα περιλαμβάνονται αποκλειστικά τα παρακάτω στοιχεία: προέλευση νερού τροφοδοσίας, χωρητικότητα δεξαμενής, οριζόντιες διαστάσεις και βάθη αυτής, ρυθμός ανακυκλοφορίας ύδατος, φίλτρα (επιφάνεια διήθησης σε m2, διηθητική ικανότητα, αριθμός), αντλίες ανακυκλοφορίας τύπος, ιπποδύναμη, παροχή), εκκένωσης (αποχετευτική ικανότητα), αύλακες υπερχείλισης, σήμανση βάθους, περιγραφή του τρόπου διάθεσης υγρών αποβλήτων, απολύμανση, (τρόπος απολύμανσης, έλεγχος αλγοειδών, τρόπος ρύθμισης ΡΗ, έλεγχος υπολειμματικού χλωρίου), έλεγχος μικροβιολογικής ποιότητας νερού και εργαστηριακές εξετάσεις, μέτρα ασφαλείας λουσμένων, σωσίβια, κατάλογος τηλεφώνων έκτακτης ανάγκης, σήμανση, κλίση πυθμένα, ορισμός Υπευθύνου Ασφαλείας με αναφορά στα καθήκοντα του σχετικά με την εξασφάλιση της παροχής πρώτων βοηθειών σε λουόμενους κατά τη λειτουργία της κολυμβητικής δεξαμενής. Καθώς δεν έχω ξανακάνει κάτι αντίστοιχο θα εκτιμούσα οποιαδήποτε παραπομπή, συμβουλή για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω ή και φόρμα τεχνικής έκθεσης. Θα πραγαμτοποιήσω επίσκεψη μέσα στης επόμενες μέρες στο χώρο για καταγρφή συστημάτων. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέτων.
  2. Καλημέρα σας, Για μελέτη μονοκατοικίας με δύο ορόφους, στο λογισμικό δεν μου δίνει την επιλογή να επιλέξω αριθμό επιπέδων. Κάνω και δοκιμή με πολυκατοικία αλλά τα ίδια.. Έχει τύχει σε κάποιον αντίστοιχο θέμα ; Ευχαριστώ
  3. Ευχαριστώ πολύ. Αυτά τα έχω βρει η αληθεια είναι απλώς ηλπιζα να βρώ κάπως το πληρες αρχείο ΠΕΑ με τους συντελεστες που ειχαν χρησιμοποιηθεί..
  4. εχω Α/Α και ηλεκτρον. κωδ. ΠΕΑ και έχει φέρει τα απαραίτηατ δικαιολογηρικά , απλως η ερωτηση μου ειναι σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να ξανακάνω το πρωτο ΠΕΑ και να δω πανω σε αυτό με τις παρεμβάσεις σε τι κατηγορια μπορούμε να φτάσουμε ; η υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω το προηγούμενο, καθώς δεν γνωρίζω και τι παραδοχές μπορεί να είχε κανει ο προηγούμενος μελετητής..Δυστυχώς οι περισσότεροι είναι της τελευταία στιγμής..
  5. Καλησπέρα σας, Ενδιαφέρεται πελάτης για εξοικονομώ αυτονομώ. Έχει εκδόσει ΠΕΑ προσφατα. Υπάρχει τρόπος αντλησης των στοιχείων του προηγουμενου ΠΕΑ (διαφορεετικός μηχανικόις ) για να γίνει μελέτη παρεμβάσεων στο ίδιο αρχείο ? Επίσημα δευτερο ΠΕΑ θα χρειαστεί με την ένταξη στο προγραμμα. Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.