Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βιβλιάρια υγείας ΤΣΜΕΔΕ


gmangina86

Recommended Posts

Και γιατί θα πρέπει να έχεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για τα προγράμματα "κουπόνια εργασίας"; Δεν ισχύει αυτό που λες. Θεωρήσε απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και με την κάρτα ανεργίας καταθέτεις τα δικαιολογητικά σου.Πας σε κάποιον εργοδότη για δουλεία και παίρνεις τα χρήματα από το πρόγραμμα. Και μην μου πεις ότι για ένα πεντάμηνο ο εργοδότης θα θέλει να υπογράψεις κάτι..

 

Για να είσαι στον οαέδ ως μηχανικός πρέπει να έχεις άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Αλλιώς γράφεσαι σαν απόφοιτος λυκείου και δε μπορείς να συμμετάσχεις σε προγράμματα για μηχανικους.

 

"ενώ ήθελαν να με προσλάβουν δεν ήθελαν να πληρώσουν"   είσαι σίγουρη ότι θες να δουλέψεις για αυτούς?? :P ε καποια στιγμή θα τελειώσει και το εσπα..μετά??

 

βρες κανονικό εργοδότη, αυτός με το έσπα μολις τελειωσει θα σε διώξει..μετα παλι θα ψαχνεις..

 

Σωστές αυτές οι παρατηρήσεις αλλά νομίζω ότι κανείς δε πάει να συμμετάσχει σε αυτά τα προγράμματα με ευχαρίστηση ή από άγνοια. Πάει από ανάγκη, αν μπορούσε να βρει κανονικό εργοδότη θα τον είχε βρει...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.