Μετάβαση στο περιεχόμενο

Thinlizzy

Members
  • Περιεχόμενα

    105
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Thinlizzy last won the day on Μάιος 7 2011

Thinlizzy had the most liked content!

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλεκτρονικός Μηχ/κος & Μηχ/κος Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Thinlizzy's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • Helpful Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

4

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ειδικά για τα καταστήματα, διάβασε το άρθρο 7.1 του κεφ. Β και νομίζω θα σου λυθεί η απορία
  2. Για μία καινούργια οικοδομή ή γενικά κατοικία για την οποία έχουμε εκδόσει άδειας δόμησης, απαιτείται να ανέβει και στο σύστημα της Πυροσβεστικής; Στην 13η Π.Δ. στο άρθρο 3 παρ. 1 αναφέρει ότι εγκρίνεται μελέτη εφόσον απαιτείται για την έκδοση οικοδομικής άδειας, αλλά η Πολεοδομία δεν έχει απαίτηση η μελέτη Πυροπροστασίας να είναι θεωρημένη από το σύστημα της Πυροσβεστικής.
  3. Συμφωνα με το ΦΕΚ 1802 της 02-7-2014 απαιτείται Πιστοποιητικό.
  4. Το πρόβλημα σου θα είναι οι διακόπτες φωτισμού, οι οποίοι συνήθως αντέχουν 10Α και η ασφάλεια σου είναι 16Α.
  5. Υπάρχει ένα έγγραφο απάντησης από το Αρχηγείο σε μηχανικό (Αρ. Πρωτ. 25587/Φ.701.6/21-5-2019), όπου αναφέρει ότι η επιλογή, η εξέταση και η ορθή εφαρμογή των συστημάτων πυροπροστασίας αποτελεί αρμοδιότητα του μελετητή. Επίσης αναφέρει ότι η επιλογή κατηγορίας κινδύνου πρέπει να γίνεται σε συνεννόηση με τα γραφεία Πυρασφαλέιας. Μπορείς να το ζητήσεις από το γραφείο Πυρασφαλείας.
  6. Συγνώμη για το διπλό post. Δεν μπορώ να κάνω edit. Δήλωσα όλα τα τιμολόγια στον Δεκέμβριο του 2018 και μηδένισα όλα τα τιμολόγια των άλλων μηνών που είχαν εγκρηθεί. Τώρα φαίνεται ότι δεν υπάρχει καμιά απόκλιση, απλά υπάρχει διαφορά στον αριθμό τιμολογίων και υποθέτω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Ευχαριστώ και πάλι Σωτήρη.
  7. Καλημέρα. 1) Τις αποκλίσεις τις βλέπω ετήσια. 2) Ευχαριστώ πολύ. Τώρα ήμουν σε επικοινωνία με το ΚΕΦ και δυστυχώς δεν έβγαλα άκρη. Το άτομο που συνομιλούσα ήταν εντελώς ακατάλληλο να δώσεις σοβαρές απαντήσεις. Τελικά μου ζήτησε το κινητό μου για να μιλήσω με τον αρμόδιο... Edit: Πήραν τηλέφωνο και φυσικά δεν ήξεραν να μου απαντήσουν (ότι λένε οι οδηγίες). Σωτήρη θα δοκιμάσω την πρόταση σου.
  8. Ευχαριστώ πολύ. Είναι ακριβώς όπως το έχεις παρουσιάσει στην εικόνα. Οπότε η μόνη λύση είναι η επικοινωνία μαζί τους. Ευχαριστώ και πάλι.
  9. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Εχω υποβάλει 3 τιμολόγια εξόδων και ένω στη κατάσταση "υποβληθέντα" φαίνονται ότι όλα έχουν εγκριθεί, στην κατάσταση "εγκεκριμένα" μου εμφανίζει μόνο ένα τιμολόγιο. Προφανώς λόγω αυτού, έχω πρόβλημα στις αποκλίσεις. Όλα τα τιμολόγια εξόδων έχουν υποβληθεί στο τρίμηνο που αφορούν. Τι να κάνω; Να τα διαγράψω όλα και να τα ξαναπεράσω; Η υποβολή τροποποιητικών-διορθωτικών είναι μέχρι τις 15 Μαίου; Ευχαριστώ
  10. Με μια αναζήτηση στο google θα στο βγάλει.
  11. Νομίζω ότι έχουν δωθεί διευκρινήσεις με την 63276/Φ.701.2/3-10-2017 για τους ιδιωτικούς Σταθμούς.
  12. Φορολογούμαι ως μισθωτός και έχω έδρα το σπίτι, το οποίο είναι στο όνομα της γυναίκας μου. Πέρυσι ύστερα από τον έλεγχο που μου έγινε, μου είπαν ότι έπρεπε να συμπληρώσω και το Ε2 με ένα ποσό (300Ε) σαν ενοίκιο στο όνομα της γυναίκας μου. Το ίδιο ποσό έπρεπε να δηλωθεί και στην Ε1 (κωδ. 146). Το ίδιο έκανα και φέτος και στην προσωρινή εκκαθάριση μου βγάζει ότι πρέπει να πληρώσει η γυναίκα μου φόρο περίπου 800Ε!!! Αν δεν συμπληρώσω Ε2 και τον κωδ. 146 του Ε1 έχει μηδενικό φόρο. Τι κάνω σε αυτή την περίπτωση;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.