Μετάβαση στο περιεχόμενο

Cosk

Members
  • Περιεχόμενα

    24
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Cosk's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πράγματι η άδεια χορηγείται από την Διεύθυνση Ανάπτυξης. Χρειάζεσαι τα παρακάτω έγγραφα: 1. Βεβαίωση χρήσης γης. 2. Βεβαίωση απαλλαγής από μελέτη πυροπροστασίας (χορηγείται από την Πυροσβεστική εφόσον τους προσκομίσεις μία τεχνική έκθεση στην οποία αναφέρεται ότι η ψυχρά σαπωνοποίηση δεν απαιτεί την χρήση μηχανολογικού εξοπλισμού). 3. Μία υπεύθυνη δήλωση η οποία χορηγείται από την Διεύθυνση Ανάπτυξης και συμπληρώνεται από τον ενδιαφερόμενο. 4. Ενα ερωτηματολόγιο το οποίο επίσης χορηγείται από την Διεύθυνση Ανάπτυξης και συμπληρώνεται από τον ενδιαφερόμενο.
  2. Καλημέρα σας, Θα μπορούσε κάποιος να μου πει τι χρειάζεται για την άδεια λειτουργίας εργαστηρίου ψυχρής σαπωνοποίησης? Παραπομπή σε σχετική νομοθεσία που υπάγεται η παραπάνω επιχείρηση θα ήταν πάρα πολύ χρήσιμη. Σας ευχαριστώ.
  3. Ευχαριστώ πολύ disam, που αναφέρεται πότε απαιτείται δίκτυο αεραγωγών σε ένα συνεργείο;πιστεύω ότι με τα σημεία 3 και 4 που μου επισήμανες είμαι καλυμμένη μιας και δεν πρόκειται για βαφείο ή φανοποιείο. Ευχαριστώ και πάλι.
  4. Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Είναι υποχρεωτικό εκτός από τους ανεμιστήρες τοίχου να έχω και δίκτυο αεραγωγών; Εάν ναι, με βάση ποιά κριτήρια σχεδιάζω το δίκτυο; Θα μπορούσες να μου στείλεις ένα ενδεικτικό προϋπολογισμό ώστε να μπορέσω να έχω μία εικόνα του τι θα πρέπει να καταθέσω; Ευχαριστώ.
  5. Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος γνωρίζει τι ακριβώς πρέπει να περιλαμβάνει μία μελέτη εξαερισμού συνεργείου για την έκδοση άδειας ίδρυσης αυτού. Γνωρίζω ότι η μελέτη θα πρέπει να συνοδεύεται από προϋπολογισμό της απαιτούμενης δαπάνης, μήπως κάποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει στον υπολογισμό της. Ευχαριστώ.
  6. Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι που δεν καταλαβαίνω και ίσως κάποιος να μπορεί να μου εξηγήσει. Η tsilena μας παραθέτει έναν μαθηματικό τύπο για τον υπολογισμό της διατομής ο οποίος είναι Δdc = [2 x Μήκος καλ. x Isc^2] / [Απώλειες x Pnenn - Vmpp] x c και από όπου προκύπτει ότι οι Απώλειες ={ [(2 x Μήκος καλ. x Isc^2) / (Δdc x c)]+ Vmpp }/ Pnenn ενώ στην συνέχεια μας δίνει έναν άλλο μαθηματικό τύπο για τον υπολογισμό των απωλειών ο οποίος είναι Απώλειες = [2 x Μήκος καλ. x Isc^2] / Δdc x c Ποιος είναι τελικά ο σωστός τύπος; Μάλλον κάπου κάνω κάτι λάθος αλλά δεν μπορώ να εντοπίσω τι… Θα μπορούσα να υπολογίσω απευθείας την διατομή των καλωδίων χρησιμοποιώντας τον δεύτερο τύπο όπου δεν εμφανίζεται η Vmpp και η Pnenn; Ευχαριστώ.
  7. Καλημέρα σε όλους, Θα μπορούσε να μου πει κάποιος εάν υπάρχει συγκεκριμένη νομοθεσία που να αναφέρει ότι το αποδεικτικό δικαιώματος χρήσης του χώρου εγκατάστασης ΦΒ συστήματος, για εγκατάσταση του συστήματος σε ιδιόκτητο χώρο, δηλαδή το αντίγραφο του τίτλου κυριότητας θα πρέπει να είναι επικυρωμένο από δικηγόρο και όχι απλώς αντίγραφο επικυρωμένο από κάποιο ΚΕΠ; Ευχαριστώ.
  8. Καλησπέρα, από ότι μου έχουν πεί συνάδελφοι οι οποίοι χρησιμοποίησαν μετατροπείς της SMA, η συγκεκριμένη εταιρία έχει πολύ καλό δίκτυο τεχνικής υποστήριξης. Μπορείς να δεις και κάποια πράγματα στην ιστοσελίδα της εταιρίας: http://www.sma-hellas.com/el/kentriki-selida.html Παρόλα αυτά σου το λέω με κάθε επιφύλαξη μιας και δεν έχω προσωπική εμπειρία με την συγκεκριμένη εταιρία.
  9. Θα συμφωνήσω με τον armageddon_gr ότι εάν δεν το βιάζεσαι καλό θα ήταν να περιμένεις τον νέο μετατροπέα της SMA των 20KW που υπόσχεται απόδοση 99%. Αν τώρα το χρειάζεσαι άμεσα, θα σου πρότεινα να δεις τον Aurora Trio -20.0-TL της Powerone.
  10. Ευχαριστώ, Θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι ακόμη, οι ασφαλειοαποζεύκτες είναι το ίδιο με τους διακόπτες ισχύος;
  11. Καλημέρα σας, Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος κατά πόσο είναι επιτρεπόμενη η επιπρόσθετη εφαρμογή σκιάστρων στην πρόσοψη κτιρίου (όπως για παράδειγμα στην επισυναπτόμενη φωτογραφία). Ευχαριστώ.
  12. Δες αυτό, δεν είμαι σίγουρη αλλά ίσως σε βοηθήσει. http://doc.texnikoi.gr/texnikoi_cgi-bin/getfile.asp?URL=/texnikoi_demo/YPODEIGMATA-HM/nosokomeio.html&/YPODEIGMATA-HM/nosokomeio.html Επίσης δες τα link που υπάρχουν στο τέλος της σελίδας.
  13. Καλημέρα, Θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει τον ορισμό των παρακάτω εννοιών: ασφαλειοαποζεύκτης, διακόπτης φορτίου, απαγωγέας υπερτάσεων Ευχαριστώ.
  14. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις που είδες για την εφεύρεση αυτή?
  15. Καλησπέρα, αναφέρεσαι σε ηλεκτρολογική μελέτη εγκατάστασης σπιτιού?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.