Μετάβαση στο περιεχόμενο

πιστοποιησεις για εργασιες σε αναληθες ακινητο


Recommended Posts

Άντε να δεχτούμε ότι ήταν σε εκτός οικισμού περιοχή και μπερδεύτηκε και καθ υπόδειξη του ιδιοκτήτη ή του εργολάβου πήγε σε όμορο γήπεδο.

Τα αρχιτεκτονικά ήταν ίδια ώστε δεν μπόρεσε να κρίνει τη διαφορά αρχιτεκτονικών στα 2 όμορα γήπεδα; (ενδεχομένως και να ήταν κανείς δεν το ξέρει πέρα από τους εμπλεκόμενους).

 

"Όταν όμως το ακίνητο βρισκόταν εκτός σχεδίου πόλεως τότε για τον εντοπισμό του θα έπρεπε είτε να προηγηθεί τοπογράφηση του ακινήτου από τοπογράφο μηχανικό είτε να εμπιστευθεί τον ιδιοκτήτη να του υποδείξει εκείνος το ακίνητο του αφού η τράπεζα την εποχή εκείνη δεν διέθετε κονδύλι για την αμοιβή τοπογράφου μηχανικού". (σε εκτός σχεδίου περιοχή το τοπογραφικό θα ήταν εξαρτημένο στο Ε.Γ.Σ.Α 87, αφού πρώτα είχε περάσει από δασαρχείο. Με ένα  gps χειρός μπορούσε να προσεγγιστεί ικανοποιητικά η θέση του γηπέδου για τις ανάγκες της αυτοψίας)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.