Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κανόνες υγιεινής για την ασφάλεια των πολιτών σε έργα οδοποιίας


dimvas

Recommended Posts

Καλησπέρα,

θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει αν υπάρχει σχετική νομοθεσία για κανόνες ασφάλειας και προστασίας της υγείας των πολιτών σε τεχνικά έργα οδοποιίας. Ο λόγος που ρωτώ είναι γιατί στην περιοχή έχει ξεκινήσει ένα έργο εγκατάστασης αγωγών ομβρίων υδάτων και ο εργολάβος έβαλε τους αγωγούς και τους έχει σκεπάσει με χώμα εδώ και ...7 μήνες! Στην ερώτηση για ποιο λόγο δεν ασφαλτοστρώνει, απάντησε ότι το έργο δεν έχει τελειώσει ακόμα (και θα τελειώσει σε μάλλον 5 μήνες!). Έχουμε λοιπόν εδώ και 7 μήνες που έχουμε γεμίσει τις αυλές, τα σπίτια και τα ...πνευμόνια μας με σκόνη (και κάθε 2 με 3 εβδομάδες έρχονται και ρίχνουν νέο χώμα)! Η ερώτηση λοιπόν είναι περισσότερο στο αν έχει υποχρέωση ο εργολάβος να ασφαλτοστρώσει και όχι να αφήνει το ένα τρίτο περίπου του δρόμου καλυμμένο με χώμα για τόσους μήνες.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

 Αυτες ειναι μερικες οδηγιες απο την Επιθεωρηση Εργασιας.Εκει και να απευθυνθεις

 

http://www.mlsi.gov.cy/mlsi/dli/dliup.nsf/All/C0948AC68393B30BC2257E0A003D1084/$file/Xomatourgikes_Ergasies_Ideogrammata.pdf

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.