Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σχετικά με αυτό το αρχείο

Περιγραφή

Δημιουργία dxf αρχείου μέσω δέσμης εντολών που καταχωρούνται, μαζί με τα αντίστοιχα ορίσματα, στα κελιά λογιστικού φύλλου. Τρέχει σε LibreOffice και χρειάζεται να επιτρέπεται η εκτέλεση μακροεντολών.

 

Γρήγορες οδηγίες

Αντιγράφετε τα κελιά της κολόνας Ι (από Ι2 μέχρι το κελί που αντιστοιχεί στην εντολή END της κολόνας Α) σε ένα κενό αρχείο txt. Σώζετε το txt και αλλάζετε τον τύπο του από txt σε dxf.

 

Σημειώσεις

  1. Φροντίστε να μην υπάρχει ασυμβατότητα στο σύμβολο των δεκαδικών. Για παράδειγμα στο LibreOffice να έχει οριστεί το ',' (ορίζεται στο Tools -> Options -> Language Settings -> Languages) ενώ το AutoCAD να περιμένει το '.'.
  2. Στις νεότερες εκδόσεις του LibreOffice τα κελιά της κολόνας Ι πρέπει να αντιγράφονται 1 κάθε φορά στο txt αρχείο (και όχι επιλογή όλων και με μιας επικόλληση στο txt).

Τι νέο υπάρχει στην έκδοση 1   See changelog

Κυκλοφόρησε

Δεν υπάρχουν πληροφορίες αλλαγών για αυτή την έκδοση
Σχόλια Μελών

Recommended Comments

Φαίνεται πολύ ωραίο.

Ευχαριστούμε

 

που χρησιμευει?

κάνει τα δεδομένα σου σχέδιο dxf.  Δηλαδή άν έχει λίστα με τις συντεταγμένες μπορείς να κάνεις το dxf αρχείο με την απόδοση των μετρήσεων πεδίου.

Share this comment


Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα


×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.