Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρτιότητα σε εκτός σχεδίου


Recommended Posts

Γεια σας,

Έχω ένα πρόβλημα με την αρτιότητα ενός οικοπέδου.

Λοιπόν, το οικόπεδο βρίσκεται σε εκτός σχεδίου περιοχή με πρόσωπο σε επαρχιακό δρόμο. Υπάρχει ένα συμβόλαιο του '49 με αποδοχή κληρονομιάς. Το οικόπεδο αναγράφεται ως 2 στρ. το αμέσως επόμενο συμβόλαιο είναι του '64 όπου και γίνεται η αγοραπωλησία του οικοπεδου όμως αναγράφεται ότι έχει 850τ.μ. χωρίς να αναφέρει αν έχει γίνει κατάτμηση ή έστω την αναφορά κάποιου άλλου συμβολαίου.

Το πρόβλημα μου είναι ότι στην πολεοδομία δεν μου δέχονται το συμβόλαιο του '49 για να θεωρηθεί άρτιο και οικοδομήσιμο στην παρέκκλιση του '62 που αναφέρει ότι το ελάχιστο εμβαδόν είναι 750 τ.μ.

Ελπίζω να μην τα έγραψα πολύ μπερδεμένα.Ευχαριστώ

 

Παρακαλώ μεταβείτε στο Πίνακας Ελέγχου -->Προσωπικό Προφίλ-- >Επεξεργασία προσωπικών στοιχείων και στο πεδίο επάγγελμα συμπληρώστε την ειδικότητά σας. avgoust

Link to comment
Share on other sites

2000-850 = 1150m2.μεγάλη απόκλιση.κάνε μία αναζήτηση (ή βάλε καλύτερα το δικηγόρο να το κάνει) στις μερίδες των όμορων και στις μερίδες των κληρονόμων.σήμερα το αγροτεμάχιο πόσο είναι?η αποτύπωση δηλ σε ποιά από τις δύο τιμές πλησιάζει?καλό θα είναι πάντως παράλληλα με την αναζήτηση στις μερίδες να αποτυπώσεις και τα όμορα και να δεις τί έγινε.

Link to comment
Share on other sites

To πιο πιθανο, το 64 να αφαιρεθηκαν τα 850τμ Δες ποιοι αναφερονται ως συνοριτες στο συμβολαιο (μηπως λεει με υπολοιπο ιδιων πωλητων; ) και μετα ψαξε και τις μεριδες οπως ειπε κι ο συναδελφος

Link to comment
Share on other sites

Σωστά να κοιτάξεις τους όμορους. Επιπλέον στο συμβόλαιο του 49 συνόρευε με τον επαρχιακό δρόμο?ή μήπως τότε ήταν αγροτικός και διανοίχθηκε ύστερα?

Link to comment
Share on other sites

Μου ετυχε κάτι παρόμοιο στην πολεοδομία Καλαμάτας, ο υπάλληλος μου είπε οτι μποεί να χρειαστει αυτοψία απο την υπηρεσία

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.