Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διορθωτική Πράξη Εφαρμογής για όνομα ιδιοκτήτη


Evva

Recommended Posts

ναι το λιγότερο που έχω κάνει είναι τρεις μήνες (σε απλή περίπτωση αναγραφής συμβολαίου που δεν υπήρχε στον πίνακα) και 6 χρόνια για περίπτωση μη αποτύπωσης τμήματος της ιδιοκτησίας που δεν είχε καταγραφει στους πίνακες εσφαλμένα σε κανένα ιδιοκτήτη) και είχα στις περισσοτερες περιπτώσεις πολλές συναντήσεις μέχρι να τα πάρω

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

καλημερα σε ολους,θελω και εγω να κανω διορθωτικη πραξη για ενα οικοπεδο που κατεχω,μπορει να με μου πει καποιος παρακαλω πως θα κινηθω?πηγα στο υποθυκοφυλακειο πηρα κατι χαρτια και στο δημο και τωρα πρεπει να παω στην πολεοδομια.Μετα τι αλλο?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Καλησπέρα σε όλους!!! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

 

Πρόκειται για περίπτωση Διορθωτικής Πράξης Εφαρμογής ως προς το όνομα ιδιοκτήτη, κατά την οποία στον παλιό πίνακα υπάρχουν 2 συνιδιοκτήτες (50%-50%), ενώ στον νέο ένας ιδιοκτήτης(100%). Στον νέο πίνακα (με τον ένα ιδιοκτήτη) οι στήλες 6,7,9,10 θα προκύψουν από το άθροισμα των αντίστοιχων για τους 2 συνιδιοκτήτες του παλιού πίνακα?

Link to comment
Share on other sites

Οι στήλες στις οποίες αναφέρεσαι αντιστοιχούν σε εισφορές. Οι εισφορές υπολογίζονται με βάση το σύνολο της ιδιοκτησίας του /των ιδιοκτήτη/των στην Πολεοδομική Ενότητα της 10-3-1982. Θα τις υπολογίσεις προσεκτικά εκ νέου λοιπόν. Μελέτησε τα αρ.8 & 9 του Ν. 1337/1983, εν ανάγκη συνεργάσου με κάποιον που έχει περισσότερη εμπειρία σε αντίστοιχα θέματα. Καλή συνέχεια.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

ξέρετε αν οι αμοιβή της διορθωτικής περνάει απο το σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ, εισφορές υπέρ ΤΕΕ/ΤΣΜΕΔΕ/ΦΕΜ?? ή απλά μια ΑΠΥ?

Link to comment
Share on other sites

Δεν εισαι υποχρεωμένος να βγάλεις αμοιβή από το σύστημα του ΤΕΕ, καθώς δε θα σου ζητήσει παραστατικά αμοιβής η πολεοδομία. Μόνο ΑΠΥ.

Αν παρόλα αυτά θέλεις να το περάσεις από το σύστημα, το ΤΕΕ δε θα σου πει όχι. Σε αυτή τη περίπτωση η αμοιβή υπολογίζεται με βάση το χρόνο απασχόλησης, εκτός αν χρειάστηκε να γίνει και τοπογραφικό.

Link to comment
Share on other sites

Εάν η διορθωτική αφορά τροποποίηση σε εμβαδά, όρια κλπ. τα οποία θα τεκμηριωθούν με τοπογραφικό διάγραμμα όπως είπε ο/η mitsaina παραπάνω, τότε θα σου ζητηθούν παραστατικά πληρωμών και θα πρέπει να περάσεις την εργασία του τοπογραφικού από το σύστημα του ΤΕΕ. Αλλά για την διεκπεραίωση δεν απαιτείται κάτι, καθώς είναι διαδικασία στην οποία δεν "εμφανίζεσαι" εσύ ως μηχανικός, θα μπορούσε να την διεκπεραιώσει και ο ενδιαφερόμενός ιδιοκτήτης.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Συνάδελφοι καλησπέρα, χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Για μια διορθωτική πράξη εφαρμογής για το όνομα ιδιοκτήτη, πόση είναι η αμοιβή του μηχανικού?

 

ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΟΡΙΑ ΑΜΟΙΒΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ, ΕΠΙΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΑΜΟΙΒΩΝ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΕΕ-ΤΜ ΚΕΝΤΡ ΔΥΤ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.doc

 

26. ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

 

Ενδεικτικά μπορείς να κινηθείς με αυτές τις αμοιβές.

''Ως άνω'' 250, μάλλον ο ποιητής εννοεί ελάχιστη 250 €.

Edited by Ιάμβλιχος
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.