Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μήπως να ...φύγουμε απο την Ευρωπαϊκή Ένωση;


parist43

Θα θέλατε να φύγουμε απο την Ευρωπαική Ενωση?  

93 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Θα θέλατε να φύγουμε απο την Ευρωπαική Ενωση?

    • Ναι,θα ήταν οτι καλύτερο εχουμε να κάνουμε.
      34
    • Οχι,προς θεού.Ευρώπη και ξερό ψωμί
      48
    • Δεν ξέρω,ούτε απαντώ
      11


Recommended Posts

Ακριβως.οταν παρουμε τα μισα κλεμενα πισω απο τα λαμογια (με την φορολογηση του 50% που ειπα) θα ξεχρεωσουμε και δεν θα εχουμε αναγκη τις τραπεζες.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 199
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα και +1000 στον Πάρη. Δυστυχώς η μεταπολιτευτική κληρονομική δημοκρατία μας, χρεώνει πολύ ακριβα τα αγαθά της στους πολίτες της και δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί πρέπει να προσποιούμαστε οτι δεν το αντιλαμβανόμαστε.

Link to comment
Share on other sites

Ακριβως.οταν παρουμε τα μισα κλεμενα πισω απο τα λαμογια (με την φορολογηση του 50% που ειπα) θα ξεχρεωσουμε και δεν θα εχουμε αναγκη τις τραπεζες.

 

Συμφωνω απολυτα αλλα το πιο ανησυχητικο ειναι οτι δεν τα ζηταει κανεις πισω αλλα ψαχνουν τροπο να ξεζουμισουν εμας παλι....

Link to comment
Share on other sites

Καλά,μάγκες,δεν είστε στα καλά σας.

 

Αυτά που προτείνετε εφαρμόζονται στη Σκανδιναβία εδώ κ 50 χρόνια,αλλά ο Νορβηγός πληρώνει 70-75%(δεν έκανα λάθος στο νούμερο) Φ-Ο-Ρ-Ο-Υ-Σ,έννοια Α-Γ-Ν-Ω-Σ-Τ-Η στον Έλληνα που είναι ο πρώτος που σέρνει το γαϊτανάκι στο ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ.

 

Με λίγα λόγια λοιπόν συμφωνείτε με την πολιτική ΠΑΣΟΚ:ΦΟΡΟΥΣ-ΦΟΡΟΥΣ-ΦΟΡΟΥΣ κ ξερό ψωμί.

 

ΩΡΑΙΑ,κ εγώ συμφωνώ με τους φόρους.Μόνο που εγώ είμαι Ευρωπαίος-Κορόιδο κ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩ ότι θα πληρώνω φόρους για να βολευτούν ΑΛΛΑ 200.000 γαλάζια κ πράσινα παιζάκια ρεκλαντάν σε Δημόσιες Θέσεις.ΕΥΤΥΧΩΣ που πλέον θα έχουμε ελεγκτές πάνω από το κεφάλι μας,μπας κ σταματήσει αυτό το κακό κ μήπως αποκτήσουμε ελπίδες αποκατάστασης της μεγάλης βλάβης τα επόμενα 30 χρονάκια.Η γενιά μας ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ εδώ.Όποιος κατάφερε να αναπαραχθεί,είναι τυχερός.

 

Τραβήχτε πείτε τα σε κανένα άλλο κορόιδο όλα αυτά κ όχι σε Νεοέλληνες.Επίσης,κουνηθείτε να πάτε μια βολτίτσα Σκανδιναβία,να δείτε ότι οι άνθρωποι εκει δουλεύουν κ δίνουν το 70% του εισοδήματός τους στο Κράτος άνευ διαπραγμάτευσης,αλλά ανταποδοτικά ΕΧΟΥΝ παιδεία,υγεία,ασφάλεια κ κατοικία με την πραγματική τους έννοια,κ όχι με τη Νεοελληνική.

 

Είστε ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ ακόμα από το να συνειδητοποιήσετε τί έρχεται στην αγαπημένη μας Ευρωπαϊκή-Αφρικανική-Ασιατική χώρα,το Γιουνανιστάν.

 

ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΚΟ ΠΛΕΟΝ ούτε για τα ΕΜΒΡΥΑ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.Όχι μόνο θα πληρώσουμε,αλλά θα προσφέρουμε δώρο ΓΗ ως εξοχική κατοικία για τους Ευρωπάιους ματσό που θα μας δίνουν λίγα-λίγα τα ξεροκόμματα.Θα πήξει η κ@#$%πίδα μας για τα επόμενα 30 χρόνια κ θα πούμε κ ευχαριστώ,γιατί ΕΤΣΙ μας αξίζει.

 

Άντε γεια λοιπόν στους οπαδούς της θεωρίας για τον παπαρουνόκοσμο ''παιδεία-υγεία-ελευθερία''.Αυτά ΘΑ γίνουν έννοιες πραγματικές 2-3 γενιές από τώρα.Μέχρι τότε,ΚΑΤΟΧΗ θα έχουμε κ θα λέμε κ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που μας αφήνουν να αναπνέουμε.Διότι,οι γονείς μας κ τα παπούδια μας ΕΤΣΙ ΕΠΡΑΞΑΝ.

 

Οπότε,πάρτε μια βαθιά ανάσα για 30 χρονάκια κ ετοιμαστείτε για κλύσμα που όμοιό του ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ δει ούτε στα χειρότερα όνειρά σας.Κ αφήστε τα όνειρα κ τις προτάσεις για τα εγγόνια σας-στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ.Όποιος δεν το πιστεύει,απλά αυταπατάται.

 

Υ.Γ.:Ποιός μπορεί να πιάσει τον ''λαμόγιο'' κ να τον βάλει να πληρώσει?Ούτε η ίδια η μαφία δεν μπορεί,γιατί είναι δικιά του.Αφήστε τις προτάσεις-παπαρο(υνο)λογίες.......Πάρτε κ ένα καλό:

 

Δεν έχεις, Όλυμπε, θεούς, μηδέ λεβέντες η Όσσα,

ραγιάδες έχεις, μάννα γη, σκυφτούς για το χαράτσι,

κούφιοι και οκνοί καταφρονούν τη θεία τραχιά σου γλώσσα,

των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι

(Κ.Παλαμάς)

Link to comment
Share on other sites

Αφήστε τις προτάσεις-παπαρο(υνο)λογίες.....
..

απλα απαράδεκτος.αν δεν σου αρεσουν οι προτασεις των αλλων,δεν τις χαρακτηριζεις και μαλιστα με τετοιο τροπο,αλλα κάνεις τις δικές σου.

Link to comment
Share on other sites

..

απλα απαράδεκτος.αν δεν σου αρεσουν οι προτασεις των αλλων,δεν τις χαρακτηριζεις και μαλιστα με τετοιο τροπο,αλλα κάνεις τις δικές σου.

 

Φίλε κάπου με έχασες.

 

Οι προτάσεις σου μου αρέσουν,προσωπικά πιστεύω ότι έχεις δίκιο,δίκιο έχουμε όλοι αλλά πού θα το βρούμε είναι το θέμα,οι προτάσεις σου όμως προϋποθέτουν 30 χρόνια βιωσιμότητας ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ,γιατί οι υποδομές μας δεν το επιτρέπουν.

 

Άρα,πρέπει να προτείνουμε κάτι χειροπιαστό.

 

Κ να το προτείνουμε όμως,μεταξύ μας μιλάμε.Δεν μιλάμε με κυβερνητικούς.Οπότε,λόγια του αέρα είναι ΟΛΑ.Παπαρο(υνο)λογίες λέμε όλοι.Θα πρέπει όμως να σκεφτόμαστε με κοινή βάση κ όχι με το τί λέει η θεωρία μόνο.Μη χαλάς τη μέρα σου με το τί λέω εγώ,στην τελική όλοι στον ίδιο βούρκο βουλιάζουμε.Κ θα συνεχίζουμε να βουλιάζουμε.Κάτσε να δεις τί θα ψηφίσει ο Έλληνας ραγιάς στις επόμενες εκλογές κ αν αλλάξει κάτι προς την άποψή σου,να ξέρεις ότι θα σε στηρίξω να κατέβεις στο ευρωκοινοβούλιο!.:D

Link to comment
Share on other sites

συμφωνω με το σκεπτικο σου,πλην ομως κουβεντα κανουμε να περναει η ωρα.

δεν εχουμε ψευδαισθησεις οτι κατι απο αυτα θα τα εφαρμοσει καποιος.

απλα εκτονονώμαστε με προτασεις να εχουμε την ψευδαισθηση οτι κανουμε και εμεις κατι.

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς κατά δι@@@@ πάμε .

 

Και στη Γερμανία, σε μισθό διδάκτορα 6500 Euro μικτά, μόλις 2300 καταλήγουν στην τσέπη του εργαζόμενου. Και σκύβουν κεφάλι και δουλεύουν χωρίς να δανείζονται περισσότερο από όσα παράγουν και χωρίς να βολεύονται αργόμισθοι από πάσα κομματική απόχρωση.

 

Διαβάστε στο συνημμένο ένα απόσπασμα , πολύ επίκαιρο σήμερα , που διατυπώθηκε μόλις πριν ...150 χρόνια από τον Γ. Σουρή.

post-342-13188723529_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι τί ψάχνουμε να βρούμε με τις ιστορικές αναδρομές; Εδώ τους ταγματασφαλίτες τους κάναμε στρατηγούς της αστυνομίας και του στρατού μετά την κατοχή αντί να τους εκτελέσουμε για εθνική προδοσία. Αντ' αυτού κυνηγήσαμε όσους πολέμησαν με το ΕΑΜ τον γερμανικό ζυγό. Μερικά χρόνια αργότερα και μετά την πτώση της χούντας είδαμε στις πρώτες θέσεις των κομματικών συγκεντρώσεων επιφανείς πλην επάρατους υποστηρικτές του καθεστώτος. Σε όλα σχεδόν τα κόμματα συνέβη αυτό. Αντί αυτοί οι υποστηρικτές να κυνηγηθούν και να περιθωριοποιηθούν ανέλαβαν νευραλγικές θέσεις της πολιτικής και οικονομικής μας ζωής. Αν λοιπόν επί χούντας βασίλευσε η λαμογιά και η κλοπή λογικό δεν ήταν αυτοί οι "άνθρωποι" να αναπαραγάγουν το σύστημα, ήτοι τον εαυτό τους;

 

Δυστυχώς ο ελληνικός λαός δεν έχει ξεπεράσει το σύνδρομο του ραγιά. Με λυπεί ιδιαίτερα αυτή η διαπίστωση αλλά έτσι είναι. Ακόμα και οι απεργίες είναι πια κομματικά υποκινούμενες ή για τα μάτια του κόσμου. Προσπαθήστε να βρείτε στοιχεία για τα συλλαλητήρια της ΓΣΕΕ. Πόσοι συμμετείχαν επί κυβερνήσεως Καραμανλή και πόσοι επί σημερινής κυβερνήσεως στις πρόσφατες απεργίες. Εννοείται ότι δεν το λέω επειδή συμπαθώ μια εκ των δυο κυβερνήσεων, για μένα το κατεστημένο πολιτικό σκηνικό είναι παραδομένο στην διαφθορά ούτως ή άλλως. Για μένα όλοι οι πολιτικοί (σχεδόν) είναι ένοχοι εθνικής προδοσίας (καταστρατήγηση του Συντάγματος με τις συνθήκες του Μάαστριχτ και της Λισσαβώνας - θα έπρεπε να ερωτηθεί ο λαός αν συμφωνεί οι ευρωπαϊκές συνθήκες να υπερισχύουν του Συντάγματος των Ελλήνων- και τόσα άλλα). Το δυστύχημα λοιπόν είναι ότι αντί να σκεπτόμαστε πρώτα το δικό μας καλό* και μετά το κοινό καλό αντικειμενικά* καθόμαστε και στηρίζουμε πρώτα τους κομματικούς μηχανισμούς και μετά όλα τα υπόλοιπα.

 

*Αν οι πλατιές λαϊκές μάζες δεν έχουν λεφτά ούτε για ένα τοπογραφικό πώς περιμένουμε να επιβιώσουν τα γραφεία μας; Από τον μικρό αριθμό εργασιών που θα μας δώσουν οι λιγοστοί εναπομείναντες έχοντες και κατέχοντες; Ακόμα και να γίνει η επέκταση του Κτηματολογίου στις ορεινές περιοχές νομίζετε ότι θα υπάρξουν έστω 5 στους 100 που θα μπορούν να πληρώσουν τα παράβολα;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.