Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οριζοντιογραφία για κυκλοφοριακή σύνδεση


Recommended Posts

Για μια άδεια κυκλοφοριακής σύνδεσης μου ζήτησαν απόσπασμα οριζοντιογραφίας . Ξέρει κανείς τι είναι αυτό και πώς μπορώ να το βρω ;

Link to comment
Share on other sites

μάλλον εννοούν τοπογραφικό του γηπέδου με ότι υπάρχει στο πρόσωπο αυτού σε απόσταση ανάλογη με τον τύπο του κόμβου που πρόκειται να κατασκευαστεί, δηλαδή ανάλογα με τον χαρακτηρισμό της οδού.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

γνωρίζει κάποιος σε τι αντιστοιχούν τα στρογγυλά σχήματα στα σκαριφήματα των κυκλοφοριακών συνδέσεων τύπου Α,Β,Γ,Δ του ΦΕΚ 119/2006? προφνανώς αφορούν την σηματοδότηση, αλλά γιατί έχουν διαφορετική αρίθμηση?

επίσης-επειδή καλούμαι να κάνω την πρώτη μου κυκλοφοριακή σύνδεση θα ήθελα να παραθέσω δυο ακόμα ερώτήματα τα οποίία ίσως φανούν λίγο αστεία για τους πιο έμπειρους απο εσας:

1.Στην οριζοντιογραφεία μου, θα βάλω την πρότυπη σύνδεση που δείχνουν τα σκαριφήματα με ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ διαστάσεις ή θα κάνω σχεδιασμό με ακρίβεια της σύνδεσης που θα ισχύει στην κατασκευή. Δηλ. στο σχέδιο μου η απόσταση μεταξύ νησίδας-αντλιών θα είναι "ελαχ. 3.50μ. όπως δείχνουν τα σκαριφήματα ή π.χ. 5.0μ. όπως θα είναι στην πράξη?

2.Αφού πάρω την έγκιση της κυκλ. σύνδεσης, το επόμενο βήμα είναι η έγκριση εισόδου εξόδου??το ρωτάω γιατί από την υπευθυνη υπηρεσία δεν μου το διασαφηνίζουν...

 

ευχαριστώ πολύ!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.