Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διπλοασφάλιση για ένα μήνα


paaanaaagiotis

Recommended Posts

Καλησπερά σε όλους σας, είμαι Δομικών Έργων Μηχανικός απο το 2003 και φύσικά ασφαλίζομαι στο τέβε, πρόσφατα απέκτησα και το πτυχίο του Πολιτικού Μηχανικού και περιμενω της εξετάσεις του ιουνίου για να λάβω την άδεια άσκησης επαγγέλματος από το ΤΕΕ.Σε σχετική ερωτηση και στους δυο ασφαλιστικούς φορεις για την εισφορά του μηνός ιουνίου αφου τότε ειναι οι εξετάσεις για την αδεια ασκησης επαγγελματος το μέν ΤΣΜΕΔΕ με ενημερωσε πως η ασφαλιστική μου κάλυψη ξεκινα απο την ημέρα τον εξετάσεων (πχ 10 ιουνίου) και επομένως θα ισχύσει απο τότε το δε τέβε με ενημέρωσε πως για εκείνο το δεκαήμερο ειμαι υποχρεωμένος να τους καταβαλω ολο το μηνα ιούνιο (αφου πληρωνεται αν διμηνία μάιος- ιούνιος) δηλαδη 257Ε!!!Ως άνεργος μου είναι δύσκολο να ανταποκριθώ σε αυτες της απαιτήσεις....Παρακαλω όποιος έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα να ανταποκριθεί.

Link to comment
Share on other sites

Για να ασφαλίζεται στο ΤΕΒΕ σημαίνει πως διατηρεί επιχείρηση. Ο μόνος τρόπος διαγραφής, εκτός της περίπτωσης αλλαγής φορέα, θα ήταν το κλείσιμο της επιχείρησης και η επαναδραστηριοποίηση μετά την εγγραφή στο ΤΣΜΕΔΕ κάτι όμως που δεν μπορεί να γίνει λόγω πρωτοκόλλου εφορίας (σσ. εννοώ την διαγραφή σε πρότερο χρόνο). Αναγκαστικά λοιπόν θα πληρωθεί ο τελευταίος μήνας και ας αφορά μόνο 10 ημέρες.

Link to comment
Share on other sites

Σωστα οπος τα λεει ο cna ειναι.Εμενα για δυο ημερες μου χρεωσαν ολοκληρο τον μηνα οταν εκανα την εναρξη.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.