Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανακάμπτει η αγορά ακινήτων............. του Λονδίνου


Σπυριδούλα

Recommended Posts

εφοπλιστης που δεν τον νοιαζει η τιμη?

 

παλι απο το μυαλο τους τα γραφαν οι δημοσιογραφισκοι της πλακας. αυτα ειναι ιστοριες για να διαβαζουν στα κομμωτηρια και στα προποτζιδικα οι αφραγκοι και οσοι δεν εχουν δει το χρωμα του πεντακοσαρικου και να ονειρευονται.

 

οι τιμες στο λονδινο πεσαν για 2 χρονακια γυρω στο 12-15% συνολικα και τωρα ειναι στασιμες. Μιλαμε γενικα και στις φυσιολογικες περιοχες, γιατι στο κεντρο εμειναν στα ιδια. Μιλαμε για αλλη αγορα που εχει παγκοσμιο attraction και δεν επηρεαζεται απο τοπικα προβληματα/οικονομια κλπ.

 

Οι Ελληναραδες εφοπλιστες κλπ εχουν οντως χτυπησει ακινητα που βρηκαν σε ευκαιριες απο golden boys αγγλακια και αμερικανακια που φυγαν κακην κακως προπερυσι και περυσι.

 

Δεν υπαρχει ομως συγκριση του Ελληνα με τον Αραβα ή με τον Ινδο ή Πακιστανο που εχει λεφτα στο Λονδινο. Ειτε απο μεγεθος, αριθμο ή και απλη θεληση να διατηρουν πιο low profile απο φοβο ή οτι αλλο, οι Ελληνες λεφταδες στο Λονδινο δεν προκαλουν με τρελες αγορες ή εξεζητημενα αυτοκινητα ή μεγαλη ζωη.

Σε πολυ αξιοπρεπη περιοχη, ζωνη 2 στο μετρο, να υπολογιζετε κανενα 7αρι χιλιαρικα σε λιρες για διαμερισμα νεοδμητο ή προσφατα ανακαινισμενο.

Link to comment
Share on other sites

Μυριζει ΔΝΤ και δραχμη...μαλλον θα επρεπε να πω "βρωμαει".. Η Fitch (μεσω κορυφαιου στελεχους της, παπαγαλου) σημερα ειπε οτι το πολυ σε 15 ημερες η Ελλαδα θα προσφυγει στον μηχανισμο..

Συναδελφος μου προτεινε να αποσυρουμε τις καταθεσεις μας, ωστε να εχουμε σκληρο ευρω πανω μας και να παμε να τα θαψουμε στο χωριο κατω απο κανα πηγαδι.. :)

Link to comment
Share on other sites

Όχι σε μετοχές parist. Σε χρυσό αν γίνεται. Ειδάλλως τράβα στην Κύπρου να σου ανοίξει λογαριασμό στα κεντρικά (στην Κύπρο) και βάλτα εκεί...

Link to comment
Share on other sites

καλή ιδεα.ευτυχως εχει εδω τραπεζα Κυπρου.θα παω αυριο να ρωτησω.ισως η διασπορα ειναι το καλυτερο,συμφωνα με την βασικη αρχη των οικονομικων.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.