Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σε ποιον συνιδιοκτήτη επιβάλλεται το πρόστιμο λόγω αυθαιρεσιών


gio

Recommended Posts

Ειναι 2 αδερφια. Ο ενας στο ισογειο και ο αλλος στον οροφο. εχουν και οι 2 παρανομα πραγματακια οπως εξωτερικη σκαλα, βεραντες που δεν φαινονται στην αδεια, εξωτερικο λεβητοστασιο ..κλπ .Το οικοπεδο που ειναι το σπιτι ειναι εξ αδιαιρετου και..........θελουν να κανουν καταγελια ο ενας στον αλλο γιατι διαφωνουν στο οτι ο κατω θελει να κανει μια προσθηκη. (ο πανω την εχει ηδη κανει)!!!

Αν γινει καταγελλια απο τον ενα τοτε το προστιμο δεν θα ερθει και στους δυο μαζί;

Link to comment
Share on other sites

Όπως ξεκίνησες για ανέκδοτο μου φάνηκε ή για γρίφο.

 

Τα αδέλφια προφανώς είναι ηλίθια (μπαρντόν αν έχεις κάποιες σχέσεις μαζί τους). Η παρατήρηση της anka είναι σωστή αλλά τυπικά λογιστική. Όταν γίνει καταγγελία στον έλεγχο θα βγουν στη φόρα και οι παραβάσεις του καταγγέλλοντα. Όχι πρόστιμο, πρόστιμα. Ας τους να βγάλουν τα μάτια τους. Καταντήσαμε να καθαρίζουμε τα σκατά των άλλων...

Link to comment
Share on other sites

ss_sk έχει απολυτο δικιο....ο ενας παει να βγαλει τα ματια του αλλου και θα την πληρωσουν και ο δυο.....και εμεις κανουμε τον σκ@τ@τζή!!!!

 

anka υπαρχει σύσταση οριζοντιας ιδιοκτησιας (ο 1 το ισογειο και ο 2 τον οροφο) μονο που ο 2 εχει κανει και εξωτ.σκαλα για να παει επανω και την χεωνει και στην δομηση του αποκατω. (ειναι σωστο αυτο;)

Link to comment
Share on other sites

Πες στα αδέρφια να ηρεμήσουν και να τα βρουν μεταξύ τους γιατί θα βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους.

Το πρόστιμο θα πάει και στους 2 εφόσον η παράβαση πάει σε όλο το κτίσμα (στα κοινόχρηστα του) και όχι στο σπίτι κάποιου εκ των 2

Link to comment
Share on other sites

Nαι, ναι

πάει και στους δύο το πρόστιμο, τώρα σε μια παρόμοια περίπτωση που έχω σαφώς βγήκαν στη φόρα τα αυθαίρετα της από πάνω, κατά τα χιλιοστά της πλήρωσε τον έλεγχο και τά πρόστιμα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.