Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενοποίηση γηπέδων


Recommended Posts

Εχει καποιος στη κατοχη του γηπεδο εκτος σχεδιου στασιμου οικισμου(προ του 23) 3 στρεμματα.του παραχωρει ο πατερας του ο οποιος εχει γειτονικο γηπεδο 1 στρεμμα.πλεον με αυτα τα 4 στρεματα που θα εχει,αλλα με 2 συμβολαια,μπορει να βγαλει οικοδομικη αδεια για ενα μεταλλικο κτιριο;

ή μπορει να γινει ενοποιηση των 2 γηπεδων σε 1;

γενικοτερα υπαρχει τροπος να γινει οικοδομισημο ενα απο τα 2 γηπεδα;

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε, για να είναι ένα εκ των δύο , τσεκάρεις τις παρεκκλίσεις, έχει συζητηθεί πολύ εδώ μέσα. . Για να δημιουργηθεί νέο γήπεδο σήμερα άρτιο και οικοδμήσιμο, υπάρχουν προυποθέσεις, έχουν επίσης αναφερθεί πολλάκις. Κάνε αναζήτηση στα θέματα, αν δεν βγάλεις άκρη (που βα βγάλεις σίγουρα), το ξανασυζητάμε, με περισσότερα από μέρους σου στοιχεία. Καλή συνέχεια!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργεις λοιπον ενα αγροτεμαχιο 4 στρ. σημερα. Αν καποιο εκ των δυο δεν ειναι αρτιο κατα παρεκκλιση για να γινει βελτιωση αυτης, πας στον κανονα (4000-25)

 

Αν ειναι αρτιο δε χρειαζεται ενοποιηση, θεωρειται αυτοδικαια ενιαιο με την εκδοση οικ. αδειας

Link to comment
Share on other sites

Φίλε alexbaz

δεν μας αναφέρεις αν υπάρχει χωροταξική μελέτη (ΖΟΕ) για να δούμε αν ισχύουν οι παρεκκλίσεις. Εφόσον όμως αναζητάς τα 4 στρ. υποθέτω πως και να υπάρχει σου ζητά αρτιότητα και κατάτμηση στα 4 στρ....υποθέτω πάντα...Αν ισχύει λοιπόν η υπόθεση για να κάνεις συνένωση θα πρέπει το ένα από συτά να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά κανόνα και να έχει πρόσωπο σε αναγνωρισμένο δημόσιο δρόμο ή αναγνωρισμένο δημόσιο μονοπάτι υφιστάμενο προ του 1923 (αναγνωρισμένο είτε μέσω παλιών συμβολαίων του ιδιοκτήτη και των γειτόνων, είτε αεροφωτογραφίες - εδώ γελάμε). Το έχω αντιμετωπίσει και δεν έβγαλα άκρη. Ελπίζω στη δική σου περίπτωση να ισχύει κάτι διαφορετικό.

Link to comment
Share on other sites

υπάρχει εκτός σχεδίου 4στρ άρτιο και οικοδομήσιμο με άδεια εν ισχύ και αγοράζει και διπλανό μη άρτιο.μπορεί υπόλοιπη δόμηση πού φαίνεται στην άδεια (κλειστό γκαράζ) να το πλησιάσει στο μη άρτιο ΄παραβιάζοντας την απόσταση των 15μ πρός το δικό του πού αγόρασε μετά; ή πρέπει να κάνει πρώτα συνέννωση οικοπέδων;

είναι και αναθεώρηση ή την συνέννωση μπορεί να την κάνει και στο μέλλον και ας έχει τελειώσει;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.