Μετάβαση στο περιεχόμενο

Nεκροί απο επίθεση του Ισραηλινού στρατού στην αποστολή "Ενα πλοίο για τη Γάζα"


kosmel

Recommended Posts

Τιμή στα αερομεταφερόμενα και αμφίβια κομαντα του Ισραήλ.

Ενα σοβαρό κράτος και όαση πολιτισμού μέσα στην ισλαμική βαρβαρότητα απάντησε όπως έπρεπε.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 55
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πως επρεπε δηλαδη? Σε διεθνη υδατα να καταλαβει πλοια???

 

Υπαρχουν κανονες.. Και ο κανονας λεει πως στα διεθνη υδατα μονο με τη συμφωνη γνωμη του ΟΗΕ μπορουν να γινουν τετοιες ενεργειες.. Αλλοιως ονομαζεται πειρατια..

 

Υπο αλλες προυποθεσεις μπορει εν μερη να συμφωνουσα μαζι σου.. Αν πχ ηταν σε εθνικα υδατα και οι αντιδραση των επιβατων δικαιολογουσε βια..

 

Προσοχη στο τι λεμε..

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω το Ισραήλ εχει ξακαθαρισει τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις έστω και αν δεν ειναι 100% με το νόμο. Το να προκαλείς ενώ ξέρεις το αποτέλεσμα είναι εκ του πονηρού. Επειδή ο σουλτάνος Ερντογαν θελει να πατήσει πόδι στις παλιές κτίσεις των Οθωμανών οι Ισραηλινοι θα κάτσουν να κοιτάνε. Ξαφνικά οι Τούρκοι θυμήθηκαν του Παλαιστίνιους και στέλνουν καράβανια αλληλλεγγυης? Όσο ήταν σύμμαχοι βαραγανε μαζί.

Και εγώ θα συμφωνούσα με πολλούς από εσάς άλλα αν διαβάσεις τι γίνεται διαχρονικά εκεί κάτω θα δεις ότι τελικά δεν είναι τόσο τέρατα οι Ισραηλινοί.

 

p.s. Κυκλοφορεί κάπου και ένα βιντεακι που δείχνει ότι οι Ισραηλινοί στρατιώτες δέχτηκαν πρώτοι επίθεση με λοσταρια.

Link to comment
Share on other sites

λοιπόν η προσφορά έληξε.

 

η διαφορα μεταξυ ΗΠΑ, Ισραηλ και Ιραν ειναι οτι οι δυο πρωτες χωρες ειναι δημοκρατικες, ενω το Ιραν οχι.

 

Και επειδη σας αρεσει η συνομωσιολογια, να σας το κανω και πιο απλο: οι ηγεσιες των ΗΠΑ και του Ισραηλ εκλεγονται απο τον πληθυσμο, ενω στο Ιραν δυο φορες τα τελευταια χρονια ο εκλεγμενος απο τον λαο δεν ανελαβε την εξουσια γιατι ετσι αποφασισε το συμβουλιο των αρχιερεων ή οπως αλλιως το λενε οι μισοτρελλοι 90χρονοι που το αποτελουν.

 

Και πριν με πειτε και κρυφοεβραιο σιωνιστη πρακτορα της μοσαντ/cia και οτι αλλο διαβαζετε στον λιακοπουλο ή ακουτε απο τον καρατζαφερη (ο αντιαμερικανος! χαχαχαχα) να σας πω και την αποψη μου:

 

Το οτι οι Ισραηλινοι κανουν καραγκιοζιλικια και αργα ή γρηγορα θα γινοντουσαν ρεζιλι και στοχος ηταν σιγουρο. Τωρα για τους 10 ή 15 θανατους σας επιασε ολους ταραχη αλλα καθε μερα που σκοτωνονται 10-15 παλαιστινιοι και 1-2 ισραηλινοι στα καλα καθουμενα δεν ειδα καμμια διεθνη ταραχη.

 

Στην ελλαδα εχουμε αλλο στυλ βεβαια: που μπουκαρουν οι μπουλντοζες στα σπιτια των παλαιστινιων και πατανε τα μωρα των παλαιστινιων, μας νοιαζει. Που μπουκαρει το πρεζονι ζωσμενο με εκρηκτικα και ανατιναζει το λεωφορειο 603 της γραμμης με γριες και γερους ισραηλινους δεν μας νοιαζει.

 

δεν θελω να κανω συγκρισεις ουτε ιστορικες αναδρομες, θα αρχισουν παλι να μου λενε τα σχολιαροπαιδα οτι δεν ξερω ιστορια, και μπορει και να μην ξερω στο κατω κατω. ξερω ομως οτι πριν λιγα χρονια οι ισραηλινοι δωσανε τα παντα ολα στον αραφατ μπας και βρουν την ησυχια τους και αυτος ειπε οχι. και ξερω οτι υποχωρησεις κανει εδω και χρονια μονο η πλευρα του ισραηλ και ακρη δεν εβγαλαν.

 

Τωρα ξαναβγαλανε τον Νετανιαχου (ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, οχι με επιφοιτηση του αγιου πνευματος του ισλαμ) και οποιος ξερει εστω και ενα μοριο ιστοριας της περιοχης καταλαβε την μερα της εκλογης του οτι θα εχουμε δραματα, και ετσι εχει γινει αφου μεχρι και οι αμερικανοι τον θεωρουν αφερεγγυο και επικινδυνο, πιο πολυ και απο τον Σαρον τον μισο-μακαριτη.

 

Ψυχραιμια. Μηπως ζηλευετε που δεν αφησαν οι ισραηλινοι διαφορους να εισελθουν στα χωρικα τους υδατα χωρις αδεια? Λεω εγω, γιατι τα δικα μας τα υδατα και ο αερας εχουν γινει καλσον διχτυωτο....

Link to comment
Share on other sites

Βιντεακι στο bbc ειδα εγω που δειχνει διαμαχη.. Ποιος ξεκινησε αγνωστο.. Ξαναλεω οτι αν ολο το σκηνικο ειχε συμβει στα εθνικα υδατα του Ισραηλ θα συμφωνουσα και θα ευχομουνα καμια φορα να δειχναμε κι εμεις αναλογη αποφασιστικοτητα (αλλωστε η αναφορα μου σε "ευχαριστω" του παρελθοντος εκει πηγαινε)..

Link to comment
Share on other sites

1)Το αν το Ισραήλ είναι δημοκρατική χώρα και το Ιράν όχι,προσωπικά με απασχολεί ελάχιστα.Εδώ συζητάμε για την συμπεριφορά των Ισραηλινών απέναντι σε ξένους πολίτες και μάλιστα αμάχους.Εχουμε μια επέμβαση σε ΔΙΕΘΝΗ χωρικά ύδατα,70 μίλια από τη χώρα τους, χωρίς την εντολή του ΟΗΕ.Είναι εντελώς παράνομη.Για την ακρίβεια,αν χρησιμοποιήσουμε νομικούς όρους είναι πειρατία.Τέλος.

2)Τα ''κομάντα'' του Ισραήλ θα έπρεπε να ξέρουν οτι στις ένοπλες συκρούσεις σύμφωνα με τους κανόνες του διεθνούς δικαίου ισχύουν οι κανόνες εμπλοκής,δηλαδή χρησιμοποιείς όπλα αντίστοιχα με αυτά των αντιπάλων σου.Δεν μπορεί ο άλλος να σε βαράει με ένα καδρόνι και συ να γυρνάς το Μ16 κατά ριπάς και όποιον πάρει ο χάρος.Βέβαια τι να περιμένει κανείς από ένα κράτος που σηκώνει F15 για να βομβαρδίσει ανθρώπους που βαστάνε σφεντόνες...Αυτά για τα περί "όασης πολιτισμού μέσα στην ισλαμική βαρβαρότητα"...(Αλήθεια ποια είναι η προσφορά αυτού του λαού στον ανθρώπινο πολιτισμό;Τουλάχιστον οι Αραβες διέσωσαν την αρχαία ελληνική γραμματεία.Οι Εβραίοι τι έκαναν;Μόλις σταμάτησαν να βοσκάνε πρόβατα καταμεσής της ερήμου το γύρισαν στο εμπόριο και την τοκογλυφία.Συγγνώμη για το οφ-τοπικ)

3)Οι Εβραίοι κάνουν οτι κάνουν χαρις στην αμέριστη υποστήριξη των ΗΠΑ.Αν δεν την είχαν θα είχαν σβηστεί από τον χάρτη προ πολλού.ΠΟΤΕ δεν έχει βγει καταδικαστική για το Ισραήλ από το συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ,γιατί ΠΑΝΤΑ οι Αμερικάνοι ασκούν βετο.Αλλά,όπως λένε και στο χωριό μου:είναι εύκολο να κάνεις με ξένο κ**ο την π***ανα...Αυτά περί των προηδοποιήσεων του Ισραήλ προς τους "υπανθρώπους" που τολμούν να μολύνουν τα καθαγιασμένα νερά του με αποστολές βοήθειας προς ένα λαό που αγωνίζεται όχι για την ελευθερία του αλλά για την επιβίωσή του...

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδιά πάμε καλά? και έστω ότι επιτέθηκαν πρώτοι οι στο πλοίο επιβαίνοντες (τι μαλ***ς θεέ μου πήγαν ξυπόλητοι στα αγκάθια)

πλέω στα διεθνή ύδατα και δέχομαι επίθεση και θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια,δεν δικαιούμαι να υπερασπιστώ το πλοίο μου??

όποιος και να έκανε την αρχή πάνω στο κατάστρωμα, η αρχή έγινε με την πειρατεία των ισραηλινών...

κατακρίνω κάθε δολοφονία και σήμερα είχαμε αρκετές δολοφονίες από ισραηλινούς στρατιώτες...

Link to comment
Share on other sites

howard_roark, θα συμφωνήσω για την τύποις δημοκρατία των ΗΠΑ και ΙΣΡΑΗΛ και για την κατ'ουσία μη δημοκρατία του ΙΡΑΝ

Αλλά αυτό τι σχέση έχει με το χθεσινοβραδυνό επεισόδιο?

Ένα κονβόϊ πλοίων είχε ως σκοπό να πλησιάσει στη Γάζα.

Σε διεθνή ύδατα τους επιτέθηκαν ισραηλίτικες δυνάμεις.

Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε είναι παραβίαση των διεθνών κανόνων.

Σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει κανένα δίκαιο στο ΙΣΡΑΗΛ.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.