Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξέχασε το παιδί του στο αυτοκίνητο επί εννιά ώρες !


gvarth

Recommended Posts

Ολόκληρη η κυπριακή κοινωνία αλλά και στην Ελλάδα ο κόσμος συγκλονίζεται από την ανευθυνότητα του εν λόγω πατέρα, ο οποίος σημειωτέον είναι γιατρός στο επάγγελμα. Μετά από ένα επείγον τηλεφώνημα στον γιατρό για να μεταβεί άμεσα στο νοσοκομείο, ο γιατρός πήρε και το παιδί μαζί του το πρωί και αντί να το μεταφέρει στο σχολείο το πήρε μαζί του στο νοσοκομείο.

 

Εκεί ο γιατρός πάρκαρε το αυτοκίνητό του και άφησε το παιδί του μέσα σε αυτό, αφήνοντας λίγο τα παράθυρα ανοιχτά, σκοπεύοντας να επιστρέψει σε λίγο. Αυτό δεν έγινε ποτέ όμως, καθώς ο ασυνείδητος πατέρας ξεχάστηκε και άρχισε να κάνει σειρά χειρουργικών επεμβάσεων.

 

Μετά από εννέα ολόκληρες ώρες, η μητέρα του παιδιού πήγε στο σχολείο για να παραλάβει το παιδί. Τότε έμαθε ότι το παιδί δεν πήγε ποτέ στο σχολείο και έτσι αμέσως έντρομη τηλεφώνησε στον σύζυγό της. Μόνο τότε αυτός συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει το παιδί του, αλλά ακόμα και τότε δεν έτρεξε ο ίδιος, αλλά έστειλε την αναισθησιολόγο και συνέχισε να χειρουργεί.

 

Η αναισθησιολόγος αντίκρισε πρώτη το παιδί στο πίσω κάθισμα νεκρό. Αν και η νεκροψία έδειξε πως το παιδί πέθανε από καρδιολογικά προβλήματα αυτό δεν δινει ελαφρυντικό στον πατέρα ο οποίος και θα οδηγηθεί στο δικαστήριο.

 

 

Πηγή παράθεσης.

 

Τι να γράψει κανείς ...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 37
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχει συμβει παρομοιο περιστατικο ,(στην Αμερικη νομιζω),οπου το παιδι το ξεχασαν οι γονεις του στο αυτοκινητο με κλειστα παραθυρα,και θα πεθαινε απο την ζεστη.

Ομως το εσωσε ποιος νομιζετε?Ενας (αγνωστος στην οικογενεια) σκυλος.Ναι σκυλος!!

Επισης ειχα ακουσει παρομοιο περιστατικο ,οπου γονεις ειχαν αμελησει το παιδι τους σε πολυ μεγαλο βαθμο,επειδη ηταν κολλημενοι στο ιντερνετ με το εικονικο παιδι τους που ειχαν δημιουργησει στο διαδικτυο.

Ας μην εχουμε ψευδαισθησεις.Σαν ειδος δεν ειμαστε και οτι καλυτερο σαυτο τον πλανητη.

Link to comment
Share on other sites

Επισης ειχα ακουσει παρομοιο περιστατικο ,οπου γονεις ειχαν αμελησει το παιδι τους σε πολυ μεγαλο βαθμο,επειδη ηταν κολλημενοι στο ιντερνετ με το εικονικο παιδι τους που ειχαν δημιουργησει στο διαδικτυο.

 

Σημεία των καιρών ... Υπαρκτός κίνδυνος για real γονείς που ενίοτε "ξεχνούν" τις ευθύνες για τα παιδιά που έφεραν στον κόσμο και ασχολούνται περισσότερο ωραιοποιώντας την virtual ζωή τους !

 

Αυτό το περιστατικό με τον σκύλο το έχω ακούσει Πάρη. Ο σκύλος φροντίζει και αγαπά τον άνθρωπο εν αντιθέσει με κάποια ανθρωπόμορφα όντα που βασανίζουν και ταλαιπωρούν τα σκυλάκια κ.λ.π. Είχα διαβάσει προ ημερών για κρέμασμα σκύλου σε κλαδί δέντρου κοντά σε σχολείο και έφριξα ...

Link to comment
Share on other sites

και μια περιπτωση ,οπου για την "τεχνη" εδεσαν ενα σκυλο και τον αφησαν να πεθανει σιγα σιγα απο την πεινα.(γνωστο περιστατικο που ειχε αναστατωσει την παγκοσμια κοινοτητα)

Αλλα και στην Ελληνικη Υπαιθρο ,οι κακοποιησεις ζωων ειναι καθημερινο φαινομενο-και μαλιστα απο τους επαγγελματιες (βοσκους) .Δενουν τους σκυλους στη μεση του πουθενα,κατω απο την βροχη η τον ηλιο συνεχεια,και τους αφηνουν πεινασμενους και διψασμενους για μερες.

Link to comment
Share on other sites

Ποιά "τέχνη" επικαλέστηκαν οι κανίβαλλοι που το εμπνεύστηκαν και το έκαναν ; :-x

 

Με τα ίδια μέτρα και σταθμά έπρεπε να τιμωρηθούν τα όντα αυτά , έστω για μερικές ώρες ...

Link to comment
Share on other sites

την ζωγραφικη.Ζωγραφος ηταν αυτος που το εκανε.και μαλιστα ηθελε να το επαναλαβει,αλλα μαζευτηκαν υπογραφες μεσα απο το διαδικτυο παγκοσμια.(ετσι εγινε γνωστο -επειδη ηθελε να το επαναλαβει)

Link to comment
Share on other sites

Ζωγραφος ηταν αυτος που το εκανε.και μαλιστα ηθελε να το επαναλαβει,αλλα μαζευτηκαν υπογραφες μεσα απο το διαδικτυο παγκοσμια.

 

Κάποιες εκφράσεις της "τέχνης" από εκφραστές άγνωστης διανοητικής ισορροπίας, με αφήνουν με ανοικτό το στόμα.

Link to comment
Share on other sites

αν ηταν στο χερι μου θα τον εδενα ,ουτως ωστε να αντιληφθει απο πρωτο χερι πως ειναι να πεθαινει κανεις απο πεινα

.για το θεμα με το εικονικο παιδι ,κατα την οποια το πραγματικο παιδι πεθανε

Γονείς από τη Νότια Κορέα, που είχαν εθιστεί στο διαδίκτυο, άφησαν το τριών μηνών μωρό τους να πεθάνει από την πείνα, ενώ μεγάλωναν μία εικονική κόρη, σύμφωνα με την αστυνομία. Το ζευγάρι τάιζε το πρόωρο μωρό μόνο μία φορά την ημέρα ενώ βρισκόταν επί 12 ώρες σε ίντερνετ καφέ, σύμφωνα με το πρακτορείο Yonhap...

http://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=138444

 

και εδω το θεμα με την "τεχνη" και τον σκυλο

http://tsimitakis.wordpress.com/2008/04/07/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%AD%CF%87%CE%BD%CE%B7%CF%82/

ο Guillermo Vargas Habacuc, ένας ʽκαλλιτέχνηςʼ , πήρε ένα αδέσποτο σκυλί, το έδεσε με ένα κοντό σχοινί στον τοίχο μιας Γκαλερύ ʽτέχνηςʼ και το άφησε να πεθάνει αργά απο την πείνα και τη δίψα:

Για αρκετές μέρες, ο δημιουργός αυτής της απίστευτης βαρβαρότητας και οι επισκέπτες αυτής της Γκαλερύ ʽτέχνηςʼ στάθηκαν απαθείς θεατές της αγωνίας του δύστυχου ζώου,μέχρι που τελικά πέθανε από την εξάντληση αφού πρώτα βίωσε μια επίπονη, παράλογη και αδιανόητη δοκιμασία. Δεν είναι μόνο αυτό: η αξιότιμη Biennale κεντρικής αμερικής πήρε την αισχρή απόφαση , οτι η κτηνωδία που έκανε αυτό το υποκείμενο πρόκειτε για τέχνη , και κάλεσε τον Guillermo Vargas Habacuc να επαναλάβει την κτηνωδία του επισήμως στην Biennale του 2008

Δυστυχως οχι μονο ατομικα αλλα και η Bienalle καλεσε τον εγκληματια να επαναλαβει το εγκλημα.Τα συμπερασματα δικα σας

Ας συγκρινουμε τωρα με το τι κανουν τα σκυλια

Το γεγονός συνέβη σε ένα απομακρυσμένο χωριό της ινδίας στην περιοχή Patna.Τρία σκυλιά, εντόπισαν με την οσμή τους ένα νεογέννητο θαμμένο κάτω από τόνους λάσπης, τα δύο άρχισαν να σκάβουν μέσα στις λάσπες και το τρίτο απεγκλώβισε το παιδί, το οποίο ευτυχώς ήταν ζωντανό.
http://www.dognews.gr/images/Dognewsgrlogo.gif

Τα περιστατικα οπου σκυλια σωζουν παιδια η ανθρωπους ειναι κυριολεκτικα απειρα.και απειρα ειναι τα περιστατικα της κακοποιησης σκυλιων.Για να μην αναφερθουμε στα κτηνη που ριχνουν φολες.

Link to comment
Share on other sites

Χειρουργούσε επί ώρες, ενώ την ίδια ώρα το δικό του παιδί άφηνε την τελευταία του πνοή στο αυτοκίνητο.

 

Τέτοια ή ανάλογα περιστατικά υπάρχουν πολλά, πάμπολλα. Θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Τι να πεις, μόνο συλλυπητήρια στον τραγικό πατέρα και την μάνα του παιδιού. Και κουράγιο.

 

Όσο για τον άθλιο "δημοσιογράφο" που έγραψε το ρεπορτάζ, τι να "πρωτοθαυμάσει" κανείς! Τον κτηνώδη κανιβαλισμό, την ωμοφαγία στον βωμό της φθηνής δημοσιογραφίας, την ύπουλη και χυδαία διατύπωση κρίσεων, την απαράδεκτη παράθεση "υποθετικών" δεδομένων; Ντροπή και αίσχος, αυτό δεν λέγεται δημοσιογραφία ούτε ενημέρωση. Είναι βιασμός των γεγονότων και μεθοδική χειραγώγηση της αλήθειας.

 

Παραθέτω αποσπάσματα:

"ο ασυνείδητος πατέρας ξεχάστηκε", "ακόμα και τότε δεν έτρεξε ο ίδιος", "συνέχισε να χειρουργεί", "δεν δινει ελαφρυντικό στον πατέρα"

"άφηνε την τελευταία του πνοή με τον πιο φρικτό τρόπο", "εννέα ολόκληρες ώρες", "να ξεψυχήσει από την υπερβολική ζέστη", "ο κόσμος συγκλονίζεται από την ανευθυνότητα του εν λόγω πατέρα"

 

Είναι δική μας δουλειά να μην ανεχόμαστε αυτή την αθλιότητα.

 

Και πάλι συλλυπητήρια στην οικογένεια...

Link to comment
Share on other sites

Δεν ανεχτήκαμε αθλιότητα αγαπητέ. Ούτε ξεκινήσαμε "δικαστήριο" για τον πατέρα. Υπήρξε παράθεση από την δημοσίευση με αναφορά στην πηγή.

 

Γιατί να αρχίσουμε εδώ μέσα να ασχολούμαστε με τα κίνητρα και τις ανασφάλειες του όποιου δημοσιογράφου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.