Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θα ήθελα να μάθω μερικές ενδεικτικές τιμές


BalosGR

Recommended Posts

Χαιρετώ.

Μπορείτε να μου υποδείξετε μερικές ενδεικτικές τιμές ανά m2 (τετραγωνικό μέτρο) για τις παρακάτω εργασίες:

(Πρόκειται για 2 μεζονέτες των 140μ η καθεμία σε 2 επίπεδα και ημιυπόγειο 140μ)

 

Τοιχοποιία

Σοβάτισμα

Πλακάκια

Βάψιμο

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

BalosGR σε ενημερώνω ότι εδώ είναι κοινότητα μηχανικών και μάλιστα ένα φόρουμ όπου ο κάθε μηχανικός μπορεί να απαντήσει ότι θέλει.

 

 

Έτσι θα βγάλεις εικόνα για τις 2 μεζονέτες των 140μ η καθεμία, που θες να χτίσεις ή έτσι πιστεύεις ότι μπορείς να μάθεις χίλια δυό και να κτίσεις εκ του ασφαλούς ?

 

Σε συμβουλεύω να πάρεις επώνυμες προσφορές για συγκεκριμένη δουλειά, συγκεκριμένα τετραγωνικά, θέση, δυσκολία, καιρό, τρόπο πληρωμής, τρόπο κατασκευής κλπ κλπ κλπ και άλλα τόσα που δεν αναλύονται αν δεν επισκεφτείς έναν ειδικό.

 

Πάντα φιλικά

 

Theo 8-)

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον φίλε μου. Ο λόγος που ρωτάω είναι πληροφοριακός και για να έχω μια ιδέα για τα ποσά που χρειάζεται μια τέτοια κατασκευή. Σε λίγο καιρό θα σας συνάψω και τα σχέδια να μου πείτε και την πολύτιμη άποψη σας. Η περιοχή είναι τα Άνω Λιόσια και ο τρόπος πληρωμής θα είναι μετρητοίς (μετά δανείου φυσικά). Έχω ακούσει τιμές και τιμές από διαφόρους μηχανικούς της περιοχής για αυτό πήρα το θάρρος να ζητήσω και την άποψη μιας οργανωμένης κοινότητας.

 

Με εκτίμηση

Ανδρέας

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον θα βρεθείς προ εκπλήξεως όπως και πολύ άλλοι που κτίζουν μέσω δανείων . Να γνωρίζεις απλώς πως οι περισσότερες τράπεζες σου δίνουν τα λεφτά αφού έχεις κάνει κάποια εργασία . Ανάλογα δηλαδή τι πρόοδο εργασιών έχεις , σου δίνουν και τα χρήματα που αντιστοιχούν . Θα σε συμβούλευα να εκδόσεις μπλοκ επιταγών και να πληρώνεις μεγαλο μέρος της κάθε εργασίας που θέλεις να κάνεις με επιταγή πληρωτέα μετά άπό τουλάχιστον 1μήνα από το πέρας της για να έχεις προλάβει να πάρεις τα χρήματα από την τράπεζα .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.