Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γονική άδεια


kosthan

Recommended Posts

Συνάδελφοι θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής:Είμαι πολιτικός μηχανικός και εργάζομαι εδώ και μια δεκαετία σε μια εταιρεία με μπλοκ παροχής υπηρεσιών (παρόλο που στην ουσία είμαι μισθωτός).Η σύζυγος μου είναι έγκυος και πρόκειται να γεννήσει επόμενη εβδομάδα.Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος αν δικαιούμαι γονική άδεια?Από ότι άκουσα οι μισθωτοί δικαιούνται 3 μέρες, τι ισχύει στην περίπτωση μου?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Καλά είσαι 10 χρόνια εκεί και κοιτάς τα τυπικά. Ζήτα εκεί 10 μέρες να ζήσεις τις πρώτες στιγμές. Με την αναδουλειά που υπάρχει δε θα σε έχουνε και πολύ ανάγκη. Όμως ζήτα τις, μην εξαφανιστείς παίρνοντας άδεια από τη σημαία.

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς συνάδελφε μπορώ να πάρω δέκα και δεκαπέντε μέρες κάνοντας χρήση της κανονικής άδειας.Είναι αυτονόητο αλλά δεν ρώτησα αυτό. Δικαιούμαι επιπλέον μέρες, έστω αυτές τις τρεις?

Link to comment
Share on other sites

Με μπλοκάκι δε δικαιούσαι τίποτα τέτοιο. Ότι έχετε συμφωνήσει με τους εργοδότες σου. Αφού είσαι δέκα χρόνια εκεί δε νομίζω ότι θα σου αρνηθούν κάποιες έξτρα μέρες. Αν πας δικαστικά μπορεί και να το κερδίσεις, αλλά...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.