Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατάθεση σχεδίου νόμου για τους δασικούς χάρτες


MAKAP

Recommended Posts

Δημοσιοποιήθηκε χθες, από το ΥΠΕΚΑ, η κατάθεση του σχεδίου νόμου για τη "Χρηματοδότηση Περιβαλλοντικών Παρεμβάσεων, Πράσινο Ταμείο, Κύρωση Δασικών Χαρτών και άλλες διατάξεις". Το σν μπορείτε να το κατεβάσετε από =551"]εδώ.

 

Εκτός από τις διατάξεις που αφορούν στα θέματα του τίτλου, περιλαμβάνεται το άρθρο 24, το οποίο θεωρείται ουσιαστικό για τις περιπτώσεις των περιοχών που χαρακτηρίζονται στον υπό ανάρτηση δασικό χάρτη ως δασικές και συγχρόνως περιλαμβάνονται αφενός στα όρια οικισμών της χώρας, που δεν έχουν οριοθετηθεί με ένα από τα 3 σχετικά πδ αφετέρου εντός των ορίων σχεδίων ΠΜ και σχεδίων πόλεων που δεν έχουν εγκριθεί για οποιοδήποτε λόγο.

Για τις περιοχές αυτές, μετά την ανάρτηση του δασικού χάρτη, αναστέλλεται για 2 χρόνια η διαδικασία υποβολής αντιρρήσεων και η έκδοση ή η αναθεώρηση ΟΑ.

Στο ίδιο άρθρο περιλαμβάνονται και άλλες διατάξεις σχετικές με τη διαδικασία χαρακτηρισμού της δασικής έκτασης.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Ρε παιδιά τι γίνεται με αυτό το θέμα? Έχει παγιδευτεί κάποιος με αυτόν το νόμο ? Έχουν μπλοκάρει άδειες σε περιοχές στην Ανατολική Αττική....

 

Υ.Γ. Δεν ξέρω αν συζητείται αλλού το θέμα αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.