Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΟΠΑ Ασπροπύργου


Recommended Posts

Χαιρετώ για πρώτη φορά το forum,

 

ζητώντας πληροφορίες σχετικά με ένα οικόπεδο στη θέση "Λάκκος Κατσάρη" στον Ασπρόπυργο.

 

Λόγω πρωινής απασχόλησης σε γραφείο, μου είναι αδύνατο να επισκεφτώ πολεοδομίες/ή σχετικές υπηρεσίες σε περίπτωση που κάποιος γνωστός μου ζητήσει κάτι. Ψάχνοντας μόνο σε ιστοσελίδες, δεν έχω βρει τις πληροφορίες που θέλω..

 

Θα μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει για τη χρήση γης που έχει η περιοχή αυτή (ΘΕΣΗ ΛΑΚΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΗ, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ) και ποιο είναι το σχετικό ισχύον ΦΕΚ? Είναι όντως ΒΙΟΠΑ?? Επίσης την αντικειμενική αξία οικοπέδου το οποίο περικλείεται από 4 αγροτικές οδούς και είναι σε απόσταση 700μ από την θάλασσα.

 

Ευχαριστώ!!!

 

----------------

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω κατά πόσο θα καλυφθείς με την εξ αποστάσεως προσπάθεια συνάδελφε.

Για να δεις σε τι ζώνη ανήκει το γήπεδο πρέπει να το εντοπίσεις σε κάποιο χάρτη ο οποίος θα υποδεικνύει τις χρήσεις γης στην περιοχή και μόνο εσυ προσωπικά μπορείς να το κάνεις αυτό. Φοβάμαι πως θα χρειαστεί να πάρεις μια μέρα άδεια, αλλιώς άκρη δεν βγάζεις.

Link to comment
Share on other sites

Εναλλακτικά, μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιο συνάδελφο που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Ασπρόπυργου (εύκολο να βρεις αρκετούς και από το γραφείο σου) και να μάθεις τα βασικά από αυτά που θέλεις (ΦΕΚ κλπ). Πάντως ο Ασπρόπυργος έχει ΒΙΟΠΑ, ΖΟΕ κλπ

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις σας..Σε πρώτη φάση βρήκα, μέσω γνωστού μηχ/κού, αρμόδιο στην πολεοδομία ελευσίνας και εκεί παρέπεμψα και τον γνωστό μου που μου ζήτησε να βρω την αξία του οικοπέδου. Μέχρις εκεί δυστυχώς μπόρεσα να βοηθήσω τον γνωστό μου (η άδεια συνάδελφε δεν παίζει!!)

 

------

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.