Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ερώτηση για δήλωση 651/77


Recommended Posts

  • 2 months later...

Συνάδελφοι μια ερώτηση:

 

Συμβολαιογράφος ζήτησε από πελάτη μου τοπογραφικό, για τη σύνταξη συμβολαίου διαχωρισμού μιας κατοικίας σε δύο. στο οποίο να υπαρχει η δήλωση 651 και 1337.

Πριν δυο μήνες εκδόσαμε άδεια εσωτερικών διαρρυθμίσεων, και το τοπογραφικό (αντιγραφή του τοπογραφικού της παλιάς άδειας της οικοδομής του1965) έχει υπ. δήλωση μηχανικού οτι στο οικόπεδο δεν έχει αλλάξει η ρυμοτομία και οι όροι δόμησης, δεν υπάρχει αναστολή και δεν υπάρχουν υποχρεώσεις από πράξη τακτοποίησης.

 

Μήπως είναι υπερβολικη η συμβολαιογράφος να ζητά υπ. δήλωση 651 και 1337?

 

Να γράψω οτι "το οικόπεδο είναι άρτιο και οικοδομήσιμο και δεν οφείλει εισφορά σε γη και χρήμα", σε οικοδομή του 1965 και ενώ έχει ήδη εκδοθεί πρόσφατη οικ. άδεια?

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Οι δηλώσεις 651/77 και 1337/83 είναι απαραίτητες στο τοπογραφικό για σύνταξη συμβολαίου. Μόνο στα τοπογραφικά επικύρωσης ανωμάλου δικαιοπραξίας και χρησικτησίας δεν είναι απαραίτητες οι δηλώσεις αυτές.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.