Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα.

 

Μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει ώστε να βρω υλικό για εγκαταστάσεις ηλεκτροπαραγωγής με βιοαέριο? Περισσότερο πάνω σε ΗΜ μελέτη θα με ενδιέφερε συγκεκριμένα μιας και αντιμετωπίζω μια περίπτωση. Δεν έχω ασχοληθεί με βιοαέριο-βιομάζα κτλ και δε ξέρω αν χρειάζεται να λάβω υπόψιν σημαντικές παραμέτρους που αγνοώ.

Δημοσιεύτηκε

Για το βιοαεριο υπάρχούν κάποια βιβλία. Ασχολούμε του τελευταίους δύο μήνες με σχεδίασμό μονάδας παραγωγής βιοαερίου από ενσυρωμα δημητριακών. Θα προσπαθήσω να τα βάλω στα download ή στείλε μου το mail σου να σου στείλω πληροφορίες, το mail μου είναι [email protected]

  • 2 months later...
Δημοσιεύτηκε

ΦΙΛΕ kalivn, ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ Κ ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΜΟΥ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΕΚΠΟΝΩ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΙΟΑΕΡΙΟΥ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ "ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ" ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ . ΤΟ EMAIL ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ [email protected] . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  • 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα,

 

Γνωρίζει κάποιος τι δικαιολογητικά απαιτούνται για κατάθεση φακέλου εγκατάστασης ηλεκτροπαραγωγής από βιοαέριο; Μίλησα με τη ΔΕΗ, οι οποίοι μου είπαν για την Υπ.Απόφ 13310 (απλά με μπέρδεψε γιατί μου είπε οτι δεν ισχύει ακριβώς, γενικά δεν έβγαλα απόλυτα άκρη...). Επίσης αν δεν κάνω λάθος, δεν υπάρχει προς το παρόν προτεραιότητα έναντι των φ/β, δηλαδή ο φάκελος θα μπει στο συρτάρι και θα εξεταστεί εν καιρώ (Αν είναι δυνατόν, να μην προωθείται η επένδυση σε εναλλακτικές μορφές Α.Π.Ε. με οφέλη όχι μόνο ενεργειακά αλλά και ενισχυτικές προς την τοπική κτηνοτροφία)

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.