dukie Δημοσιεύτηκε June 17, 2008 at 03:11 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε June 17, 2008 at 03:11 μμ Μπορούμε και αυτό να το λύσουμε, τουλάχιστον στη περίπτωση μου που δεν έχω τοίχους ενδιάμεσα αλλά ένα ενιαίο χώρο θα μπορούσαμε να βάλουμε δοκάρια συνδετήρια η ακόμα και ραντιε… τώρα σε περίπτωση που υπάρχουν μεσότοιχοι αυτό μάλλον δύσκολο αν αναλογιστεί κανείς ότι οι πέτρινοι τοίχοι θεμελιώνονται στο 1,5 καμιά φορά και στα 2 μετρά… με κάποιο άνοιγμα ίσως στην βάση του τοίχου όπου από εκεί θα περάσει το δοκάρι ???
acnt Δημοσιεύτηκε June 17, 2008 at 03:18 μμ Δημοσιεύτηκε June 17, 2008 at 03:18 μμ Δεν ξέρω το κατά πόσο ανεβαίνει έτσι το κόστος και κατά πόσο είναι εφικτή μια τέτοια κατασκευή (με τρύπημα στη βάση του τοίχου...) Εκεί έρχεται ο εξωτερικός σκελετός, ο οποίος, κατασκευαστικά, είναι, σχεδόν, πανάκεια.
Directionless Δημοσιεύτηκε June 30, 2008 at 01:19 πμ Δημοσιεύτηκε June 30, 2008 at 01:19 πμ Λοιπόν μάλλον εγώ φταίω που δεν καταλαβαίνεις , έχω πάρει ως δεδομένο ότι αν και θα κάνω εσωτερική μεταλλική υποστύλωση θα πρέπει να τοποθετήσω στην πέτρινη τοιχοποιία και μεταλλικούς ελκυστήρες , «κλειδιά» κάτι που τώρα που το σκέπτομαι ίσως να μην είναι απαραίτητο αφού κάνω υποστύλωση… όσο για το που θα τοποθετηθεί ο σκελετός , στην εσωτερική παρειά τη τοιχοποιίας. Kλειδιά είναι αυτά που βλέπεις εξωτερικά συνάδελφε (τα οποία και θεωρητικώς πρέπει να σφίγγονται ανά τακτά διαστήματα - λόγω ερπυσμού - )... όχι όλο το σύστημα ! Επιπλέον , εξαρτάται πως τους τοποθετείς τους ελκυστήρες -> περιμετρικά (είτε εσω, είτε εξωτερικά) με συρματόσχοινα για περίδεση ; 'Η ως χιαστί εσωτερικά με χιαστί συνδέσμους-λάμες ακαμψίας (διάφραγμα) ;
ΟΩΝ Δημοσιεύτηκε November 17, 2012 at 06:41 μμ Δημοσιεύτηκε November 17, 2012 at 06:41 μμ Kλειδιά... ελκυστήρες.... Ρε παιδιά τι είναι τα "κλειδιά" και οι "ελκυστήρες" ; Μπορείτε να ανεβάσετε κάποιο σχήμα ή φωτογραφία ;
Directionless Δημοσιεύτηκε November 20, 2012 at 09:52 πμ Δημοσιεύτηκε November 20, 2012 at 09:52 πμ Είναι τόσο παλιό το μήνυμα που όσο και να το διαβάζω (ξανά κ ξανά), δεν μπορώ να θυμηθώ σε τι απαντούσα !
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα