Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια Λειτουργίας Παιδότοπου


Recommended Posts

Καλησπέρα στην κοινότητα. Είμαι αρκέτα φρέσκος στο επάγγελμα και θα ήθελα να ζητήσω την εμπείρια και την βοήθεια των παλαιοτέρων. Με πήρε μια κυρία τηλέφωνο και μου είπε οτι ασχολείται με την έκδοση αδειών λειτουργίας διάφορων χώρων και οτι θα ήθελε αν μπορώ να αναλάβω το πολεοδομικό κομμάτι της άδειας λειτουργίας ενός παιδότοπου. Φυσικά είπα ναι γιατί δεν είναι εποχές για "δεν ξέρω" και οπότε απευθύνομαι σε εσάς να μου δώσετε τα φώτα σας. Θα ήθελα να μου δώσετε ένα μπούσουλα σχετικά με το πως να κινήθω ώστε να μην φανεί οτι είμαι τελείως άσχετος. Κατέβασα και διαβάζω το σχετικό ΦΕΚ αλλά θα ήθελα όποια βοήθεια μπορεί να υπάρξει, για να καλυπτεί το κομμάτι της νεανικής ανασφάλειας. Επίσης θα ήθελα να με κατατοπίσετε και σχετικά με το κομμάτι μιας λογικής αμοιβής γιατί με ρώτησε και δεν ήξερα τι να ζητήσω. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είμαι σίγουρος αν πάει στα καταστήματα (άρα την άδεια λειτουργίας την βγάζει ο Δήμος) ή πάει στην Δ/νση πρόνοιας (όπως οι παιδικοί σταθμοί).

 

Αν ισχύει το πρώτο τότε θέλει κατόψεις και τομές, οικοδομική άδεια και βεβαίωση χώρου κυρίας χρήσης από την πολεοδομία.

 

Για την 2η περίπτωση νομίζω θέλει πλήρη αρχιτεκτονικά σχέδια τα οποία υποβάλλονται στην Δ/νση πρόνοιας της (καταργούμενης) νομαρχίας...

Αφού βρήκες το ΦΕΚ πάντως, τα λέει όλα... ;)

Ότι χρειαστείς, εδώ είμαστε να το κουβεντιάσουμε...

Link to comment
Share on other sites

Για τους παιδότοπους ισχύει η απόφαση 36873/2007 (ΦΕΚ 1364/Β/2007) περί όρων, προϋποθέσεων, διαδικασίας και δικαιολογητικών για τη χορήγηση αδειών ίδρυσης και λειτουργίας παιδοτόπων. Η νομοθεσία είναι πλήρης και τα αναφέρει όλα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.